3ks/set Kremeň Vajcia S Lanom a Yoni Vajcia Masáž nástroj Panvového Kegel Cvičenia Vaginálne Sprísnenie Loptu pre Zdravie

Novinka

€11.20

Položka Vysvetliť, Názov crystal vajcia Materiál crystal Hmotnosť Veľké rozmery: 45 x 30 mm/1.8" x 1.2"

Stredná veľkosť: 40 x 25 mm /1.6" x 1"

Malá veľkosť: 30 x 20 mm/1.2" x 0.8" Dĺžka Šírka Výška

Pozor: Veľkosť môže byť mierna nepresnosť v dôsledku rôznych skupín výrobkov, alebo ručné meranie, vďaka za pochopenie! 【, Čo je jeho pôvod?] vyzýva-- Yoni vajcia z Prírodného kryštálu Kremeňa Drahokam.Hladké a predvŕtané.Ideálne vajce na Kegel Cvičenia. 【Čo je Yoni?] vyzýva-- Yoni je Sanskrit meno znamená " Sväté Miesto."Vo Východných kultúrach a Taoistických tradícia používa sa často pri odkazovaní do pošvy alebo maternice.Je to sídlo generative moc a sú považované za Zdroj Všetkých. 【, Ako si užiť Yoni Vajce?] vyzýva-- Stanoviť pohodlne, otvorte nohy a vložte vajcia s väčšej časti prvej.Používajte iba konček prsta na jednoduché ho.Raz to prešlo, že otvoru do pošvy, v yoni steny, ktoré budú ťahať vajíčko.KEDY JE SPRÁVNY ČAS?Yoni vajcia môžu byť použité počas meditácie, počas posadil sledovanie televízie alebo práci, alebo pri prechádzke okolo robím každý deň činnosti. 【Aké sú Výhody?] vyzýva-- V uro-genitálne a panvové svaly pomáhajú podporovať našich pohlavných orgánov.Práca s vajíčka vo vnútri vášho yoni vám pomôže posilniť rovnaké.Vyššiu citlivosť umožňuje väčšiu kontrolu nad túto časť tela.Vedel o G-Spot, často zabúdame, že nie sú viac ako len jednu.Existuje veľa citlivých miest v našej vaginálnej kanál a vajcia prebudí ich jemne nahor. 【, Čo je najlepšia starostlivosť?] vyzýva-- Prosím, nenechajte umývačku s teplotou teplej vody.Je lepšie čistenie Vajec s teplou vodou a mydlom pre dôkladné sterilizácia pred prvým použitím,potom po každom použití umyť ich mydlom a vodou,a obaliť ich v mäkkou handričkou.

Platby:

* Platba je splatná do 7 dní od ukončenia ponuky.Prosím, uistite sa, že "Loď" adresa vinkuláciu je správne.

* Medzinárodné Kupujúci vezmite prosím na vedomie, dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Poštovné A Balné:

* Tovar vám bude odoslané z Číny Poštou Štandard International balné (s sledovacie číslo).

* Som odosielame do 3 pracovných dní po platby prijaté.Za normálnych okolností bude prichádzať do 30 pracovných dní.Ak potrebujete EMS doprava, pls, neváhajte ma kontaktovať.

Ponúkame viaceré možnosti dodania nasledovne:

1. SAL doprava (SAL doprava o 18-30 dní.lacnejšie a rýchlejšie)

2. Leteckej dopravy (Letecká doprava cca 15-20 dní,rýchlejšie, ale aj drahšie)

3. EMS doprava (EMS 6-10 dní.najrýchlejší, ale veľmi drahé)

4. Lodná doprava (Námorná doprava trvá cca 45-60 dní, radšej nemôže vybrať, lodná doprava, ak nemáte trpezlivosť pre čakať tak dlho, asi 2 mesiace.najlacnejšie ale veľmi pomaly)

Kombinovaná Doprava

* Som rád, že kombinovať dopravu na vydraženú/zakúpiť do 7 dní.

* Môžete získať 15% zľavu na dopravu.

* Kombinovaná doprava zľavu je k dispozícii, len ak si urobíte jeden celková platba.Prosím, počkajte, až sa všetky aukcie, ktorý sa skončil.Po urobiť, pls e-mail mi pre kombinované faktúry, ak som neurobili.

Návrat Politiky:

* Ak nie ste úplne spokojní, pls kontaktujte ma okamžite.Položky môžu byť vrátené do 7 dní po obdržaní pre 100% refundáciu. * Vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale & v ako-dodávané podmienky, nie je opotrebované alebo zmenené.

Podmienky:

Položky sú dodávané do 3 pracovných dní od prijatia platby.

Ak položka je poškodený na mail, môžem vrátiť prepravné náklady a odmeny si nejaké peniaze.

Ja posielať balíky do Číny Príspevok.Ak balík stratil na mail, môžem poslať balík alebo poslať plný peniaze späť.

Som odpoveď e-mailov 7 dní v týždni.Ak sa nemôžete dostať odpoveď odo mňa do 2 dní, to znamená, že nemôžete prijímať e-mailu.Prosím, uistite sa, že ste poslať e-mail na správnu e-mailovú adresu.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, prosím, neváhajte ma kontaktovať.Som ochotný riešiť akýkoľvek problém s mojimi zákazníkmi.Budeme sa snažiť, aby ste spokojní.(^v^)

Ak chcete objednávku prispôsobený produkt, prosím, povedzte nám svoje špecifikáciu v detailoch.Budeme sa snažiť v našich silách, aby spĺňal vaše požiadavky.

spätná väzba:

Ďakujeme vám za vás.Prosím, láskavo nechajte dobrú spätnú väzbu na nás, ak sa vám páči náš položky.Garantujeme vašu 100% spokojnosť s našimi vzormi a služby.

Štítky: w205 systém, t46g príručka, hodinky pet, rafio čaro, tel headset, w205 vrecku, kde tiara, v mount 177, rap spp červená.

Regionálne Funkcie Čína
Materiál Crystal
Prírodný krištáľ vajcia Crystal
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl feng shui
Názov Značky Mjzbf
Tému Maskot
crystal yoni vajcia vaginálne nástroj yoni vajcia

Napíšte svoju recenziu!

3ks/set Kremeň Vajcia S Lanom a Yoni Vajcia Masáž nástroj Panvového Kegel Cvičenia Vaginálne Sprísnenie Loptu pre Zdravie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty