1pcs AI2O3&PE 10"*12" Nepriestrelný Platňu IV Balistických Panel Úroveň 4 samostatné Nepriestrelné Panely DHL Zadarmo Doprava

Novinka

€112.38

1pcs 10*12 palcový AI2O3 & PE Nepriestrelný Doska NIJ Level IV Nepriestrelný Doska/Úroveň 4 samostatné Nepriestrelné Panely DHL Zadarmo Doprava

Prosím, skontrolujte test vedi z nášho zákazníka Polenar Taktické.

Vezmite prosím na vedomie, to je len 1pcs cenu.

VÝROBA POPIS :

Model SF-CB001 Farby, ako pic zobrazené Materiál AI2O3 &PE Výkon Multi s hot schopnosť Hmotnosť 2,7 kg Veľkosť 250*300*22 mm hygienickej Ochrany je viac ako 250*300 mm Balistických Úroveň Výkonnosti IV samostatný

VÝROBNÉ FUNKCIE A OBRÁZKY:

Hmotnosť: 2.7±0.05 KG Rozmery: 250 x 300 x 22 mm (10" x 12") na Ochranu Úroveň: Úroveň IV samostatný Brnenie Typ: Hlinitého (AKA AL2O3) & PE Kompozitné Brnenie Výkon: Multi výstrel schopnosť Tvar: Strelec rezané design Dokončovacie: S Sponge tesnenia zabezpečiť pohodlie, montáž, zabalené a zapečatené a vodotesný kryt.

Certifikácia:

BALENIE: Obaly, balené jednotlivo s bublina pack a plastového vrecka,28mm*32mm, Kartón detail môže byť prispôsobený dodacia lehota cca 3-7 pracovných dní DOPRAVA: PREČO SI ZVOLIŤ NÁS?NAŠE SLUŽBY: Určitých rozsahu výroby a skúsenosti v exportnej činnosti.QC odborníkov zabezpečiť špecifické normy kvality.

Majú dlhodobo spolupracovala surovín , logistiky a dopravy dodávateľov.

S ohľadom na všetko, pre požiadavky zákazníka.

Máme vlastnú továreň, Vítame vás na návštevu a kontrolovať .

Rýchlu odpoveď, dobré ceny, spoľahlivý kvalita a profesionálny servis

SPOLOČNOSŤ & PÔVODNÉ INFORMÁCIE:

Jiangši Bezpečné Industrial Development Co., Ltd je profesionálny policajné a vojenské dodávky, sebaobrany, dodávky a iné zariadenia s dobre vybavené testovacích zariadení a silné technické sily .Široký sortiment, vysoká kvalita, prijateľné ceny a štýlovom prevedení, naše výrobky sú extenzívne využívaných v ochranných zariadení a iných odvetviach.

Naše výrobky sú široko uznávané a dôveryhodných užívateľov a môže splniť neustále meniace sa ekonomické a sociálne potreby.

Máme vlastnú továreň, s asi 80 skúsených pracovníkov s viac ako 20 rokov výrobných skúseností.

FAQ:

Q1. Ak je vaša spoločnosť a továreň?

- Naše compay adresa je Priestor 508-510, Chuangli Budovy, Č. 666, 5. Gaoxin Rd, Nanchang mesto, jiangxi, Čína.Továreň je asi 800M ďaleko od našej spoločnosti.

Q2. Koľko pracovníkov vo vašej spoločnosti a továreň?

--Tam je profesionálny predajný tím pozostáva z piatich predavačka v našej spoločnosti a o 70 predné-line pracovníkov a 10 manažérskeho tímu v továrni.

Q3. Aký je váš dodanie tim&poplatok?

--Dodacia lehota je cca 3-7 pracovných dní, nákladná poplatok na základe výslovného spoločnosti a vašu adresu.

Štítky: nepriestrelný, nepriestrelný doska, nepriestrelný plášť, balistické platne úroveň 4, nepriestrelné štít, hat stojan, aramidové vlákna, ar 15 pištole rovnátka zásob sbm4, nepriestrelný štít, balistická platňu iv.

Výkon nepriestrelný
Úroveň Ochrany Úroveň IV samostatný
Certifikácia ŽIADNE
Veľkosť 250*300
Číslo Modelu SF-CB001
Čistá hmotnosť 2.7 kg
Hrúbka 22 mm
Materiál AI2O3 + PE
Názov Značky prilba hornbills
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

1pcs AI2O3&PE 10"*12" Nepriestrelný Platňu IV Balistických Panel Úroveň 4 samostatné Nepriestrelné Panely DHL Zadarmo Doprava

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty