Shell Pre iphone 11 pro max XR XS MAX 7P 8P 6 6s 5se 7 8 Plus SE X Kryt na zadnej strane Prípade Silikónové TPU Fundas Capa Coque Roztomilý

Novinka

€1.68

TPU puzdro Pre iPhone 5se 6 7 8 Plus 6S plus X XS MAX SE XR 11 Pro Max Silikónové Mäkké Zadný Kryt na Mobilný Telefón Shell

Materiál: TPU Farby: ako fotografia zobrazuje Kúpiť viac ako 5 kusov(vrátane 5 ks), získať ďalšie 2% zľavou, systém automaticky prispôsobí ceny!Balíky 1Xphone prípade (Vylúčiť telefón) 1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2.Objednávky, ktoré boli spracované 1-2 dni po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do konca Odhaduje, Výpisy z platby, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.agc.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.agc.sk ! 1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Takže ak ste spokojní s našimi výrobkami ,Dúfam, že môžete láskavo nám dať Pozitívnu spätnú Väzbu (5 hviezdičiek )

2. Dúfame, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám neutrálne ( 3 hviezdičky )alebo záporná spätná väzba (1-2 hviezdy ), Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy a prosím, dôverujte nám !

Štítky: baránkom mandľový, svetlo modrá hoode, telefón 8 jadro, svetlo modrá deka, telefón clapet, biely tunel mačka, biely uzáver v, kuchyňa chodníky, svetlo modrá pivónia.

Kompatibilné Značky 02 Pre Užite Si 10
Kompatibilný Model Huawei Česť 8X
Materiál Mäkké TPU
Funkcia 02 Anti-knock
Funkcie Pre dievčatá/ženy/muži/študent/lady/mladý/deti/Pár
Názov Značky NIKIKI
Funkcia Anti-knock
Kompatibilné Značky 04 Pre Užite si 10s
Podpora Veľkoobchod/Dropshipping
Dizajn Kvetinový
Pre Ľudí Pre dievčatá/chlapci/ženy/muži/študent/lady/mladý/deti/Pár
Kompatibilné Značky Huawei
Hrúbka 1mm
Kompatibilné Značky 07 Pre Užite si 9s
Kompatibilné Značky 03 Pre Užite Si 10 Plus
Druh Coque/Vec/Fundas/Capa/Cover/Shell/Capinha
Funkciu 01 Nečistotami-odolná
Kompatibilné Značky 06 Pre Užite si 9e
Kompatibilné Značky 05 Pre Vychutnajte Si 9
Kompatibilné Značky 01 Pre Tešiť Z 5G

Napíšte svoju recenziu!

Shell Pre iphone 11 pro max XR XS MAX 7P 8P 6 6s 5se 7 8 Plus SE X Kryt na zadnej strane Prípade Silikónové TPU Fundas Capa Coque Roztomilý

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty