5D DIY Diamond maľovanie kvapka Vody Motýľ Crystal mozaiky Plné Námestie / Kolo Cross Stitch bytového zariadenia, dekorácie

Novinka

€6.25

Vyberte si svoj obľúbený diamond tvar 1.Full-Kolo;2. Full-Námestie .

poznámka:: diamant má obraz bez rámu.B.To nie je čistý obraz, budete musieť urobiť sami.C.Prosím zabránenie deťom v prehĺtaní.D.Počet každý diamant bude odoslaný viac, ako je potrebné 20-30%.description: Názov Výrobku: MHD DIY diamond maľby 1. Aplikácie: Doma, v kancelárii, hotelových, jedinečný darček 2. O Package: 30x40cm balík box 3. Hlboké vŕtanie plocha: 100% štvorcové a okrúhle diamanty.Je plná diamantov výšivky 4. Nástroje: Bod vŕtať rukoväť, pevné plastové, pinzety, bod vŕtanie dosky.Dokončite: 1. Pozrite si porovnanie tabuľka na plátne identifikovať každý diamant číslo, ktoré zodpovedá oblasť tlače na plátno. 2. Vložte kolo koniec bodkovanie pero do bodkovanie cementu (zatlačením, inak cementu môže spadnúť). 3. Použite kolo koniec stick diamant a mierne zatlačte získať extra cementu sa 4. Slza okrem čiastočnej film a držať diamant na plátno podľa príslušného číslo 5. V prípade lepenia na nesprávnom mieste, odstrániť nesprávne diamond 6. Po skončení mierne zatlačte diamanty s ručne alebo knihu, aby im pevne pripojené Foto, Aby: Sme mohli diamanty pre vás.Ak šablóna a veľkosti nezodpovedajú našej predajni vás.Prosím, povedz mi, aké modely a veľkosti, ktoré sa vám páčia, budeme prispôsobiť pre vás a dať vám rozumnú cenu, vitajte!O Efekt, čím väčšia Je veľkosť, tým lepší účinok!Každý diamant veľkosť : 2.5x2.5 mm.Ak je obrázok komplex, v malej veľkosti, bude to veľmi dobré!Ak potrebujete veľkú veľkosť všetkých obrázkov, kontaktujte nás, prosím!O Nás diamant maľby sú polotovarov, nezahŕňa rám.Budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vaše urobiť.A budeme umiestnené 20% viac diamantov!Hoci sa naše výrobky nie je najlacnejšie, ale na kvalite nášho tovaru je najlepší!Keď skončíte, môžete ho poslať fotky vašej obrazy nám, ukážeme to, aby kupujúci po celom svete oceniť!Spätná väzba Od vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a všetky neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť uspokojiť vás.Vďaka!Expresné Doručenie Pozornosť!sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť).PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ!Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie.Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás.budeme odpovedať v 12 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Prajem vám šťastný nakupovať, prajem vám!

DIY diamanty z Internetu nádherné maľby, na priateľov a príbuzných, aby express.Z internetu Želáte zdieľať, zbierať .Postupujte podľa mojom obchode.

MHD prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem !

Štítky: diamond maľby plné námestie vlinder, kryštál farba, diamond víla, diamond výšivky predaj, diamant farby, diamond výšivky celý balík, vyšívanie, liečebný ústav diamant farby, diamant farby námestie, diamond mozaiky farba.

Vzor Typ Zviera
Použitie Obrazy
Rám No
Štýl Európa
Diamond tvar - voliteľné 1-okrúhle diamanty; 2-námestie diamanty
Vyplnenie priestoru Plná
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Textílie Typ Plátno
Diamond Tvar Námestie
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Nástroje Bod vŕtať rukoväť, pevné plastové, pinzety, bod vŕtanie doska
Formulár Samostatné
Materiál Živica
Názov Značky MHD
Vložením Oblasti Plná
Platné Priestor Spálňa, obývacia izba, kancelária, hotel, dekorácie
Počet Farieb 30-45
Diamond Materiál Živica

Napíšte svoju recenziu!

5D DIY Diamond maľovanie kvapka Vody Motýľ Crystal mozaiky Plné Námestie / Kolo Cross Stitch bytového zariadenia, dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty