Klasický, Jednoduchý Dizajn 6 Kolík Šumivé Solitaire Ženy Krúžky 14K Bieleho Zlata Krúžok S Okrúhlym 1.5 ct Moissanites Diamantový Prsteň

Novinka

€235.99

Sme moissanites výrobcu a akceptovať všetky druhy moissanite alebo lab diamantové šperky

prispôsobenie .Ak chcete, aby prsteň, náušnice, prívesok, nacklace, Náramok alebo iné Šperky.

vitajte, kontaktujte nás na vlastné.Ďakujem.

Produkt zobrazenie:

Informácie O Firme:

STARSGEM CO.,LTD je lacated kapitálu a Syntetické drahé Kamene wuzhou,Číne, ktorá má desať rokov skúseností v manufacturiing a predaj vysoko kvalitných drahých kameňov.STARSGEM vlastní profesionálne QC oddelenie, ktoré je prísne kontroluje Moissanite kvality zaručiť každý moissanite dokonalý.STARSGEM Drsné Moissanite prichádza z Číny, Elektronika Technológia Skupiny Corporation II Ústavu.Sme úspešne vyrába ideálny moissanite kamene,ktoré dosahujú 3EX rezanie úroveň: Výborný, Leštenie; Vynikajúci Symetria;Vynikajúci na Rezanie.V porovnaní s inými spoločnosťami, STARSGEM je Moissanite sú viac brilantné.Okrem toho,STARSGEM má bohaté skúsenosti v špeciálne rezné, ktorý zobrazuje 8Hearts a 8 Šípky a 10Hearts & 10Arrows atď, a aby moissanite viac jedinečný.

Údržba:

Upozornenie:

Vezmite prosím na vedomie, že niektoré krajiny bude účtovať okrem poplatkov na miestne zvyky.Väčšina krajín sa iba účtovať DPH na základe deklarovanej hodnoty package byť zaplatená pri dodaní( väčšina Európskych krajín) alebo dovozného cla( Kanada, Austrália).

Tieto poplatky by mali byť kupujúceho, zodpovednosť, pretože nie sú dodatočné prepravné alebo poistenie poplatky.

Vždy sa snaží pomôcť znížiť akýkoľvek DPH alebo DPH alebo iných dovozné dane.

Ale my nemôžeme sľúbiť žiadne daňové zaťaženie, pretože to depands na politiku ciel.

Kontaktujte nás, ak nejaké otázky alebo môžete zistiť u svojho miestneho colného úradu.

FAQ

1. Ste výrobca alebo obchodník?

Sme profesionálne drahokamy výrobcu 10 rokov skúseností vo voľných drahých kameňov výroby.Máme vlastnú továreň, kde sa môžeme vyrábať výrobky podľa vašich požiadaviek za najlepšie ceny.A teraz sme sa podieľajú na výrobu šperkov.

2. Mohla by som miesto konania, aby sa pred I miesto normálne objednávky?

Samozrejme!Ako začať novú spoluprácu, všetky slová alebo certifikát nemôže varify alebo zabezpečenie kvality.Ale vzoriek mohol urobiť.Dalo by sa vziať niektoré vzorky prvý svedčiť kvalitu našich výrobkov.

3. Páči sa vám prijímame OEM objednávky?

Áno!Môžeme.Ako sme povedali predtým, že máme vlastnú továreň.Môžeme urobiť kamene podľa vašich požiadaviek.Ak máme materiálu, ktorý chcete, naša továreň môže, aby sa výrobky pre vás, ak môžete poskytnúť jasné kreslenie.

4.Prečo by som sa mal poskytnúť moje reálne e-mail a telefónne δελτίο keď som sa objednať?

Nechcem spam.Informácie pobytov súkromne s nami a my by sme to niekedy chcete spamu.Je dôležité mať cestu pre náš služby zákazníkom tím kontaktovať vás o vašej objednávke, takže nič prekvapujúce sa stane!Nepresné informácie o kreditnej karte je prst je prekĺznuť a občas váš výber je tak stellar, že je to na backorder.Sme tiež chcieť, aby sa ubezpečil, dostanete náš e-mail potvrdenie ako záznam objednávky.Práca so zákazníkmi, robí nám radosť, len musíme spôsob, ako udržať komunikačné linky otvorené.

5. Prečo nemal som dostávať e-mailom potvrdenie keď som sa objednať?

Dobré pre vás, aby vedenie vašej doručenej pošty, bezpečné s tvrdý spam filter.Hoci nášho potvrdenia nie sú spam, skontrolujte, či toto prvé, ak e-mailu nie je.Volajte náš zákaznícky servis na 86-774-6019458. Prosím nezabudnite pridať nás váš bezpečný e-mailového zoznamu.

6.Ako sa dozviem, že moja objednávka bola vyexpedovaná?

Hneď ako vašu objednávku opustí náš sklad, náš systém automaticky pošle doprava condirmation e-mail s sledovacie číslo.Kliknite na sledovacie číslo a môžete získať prístup k-the-minute informácie o polohe.

Vedľa, môžete sa prihlásiť Ali Express a skontrolujte, aby ste zadali, môžete skontrolovať stav tam.raz sme loď sa tovar, budeme odovzdávať sledovacie číslo.Ďakujeme!

Kontaktné Informácie

Štítky: diamantový prsteň s, 14k bieleho zlata jade, lab pestuje diamantový prsteň prírodné, diamantový prsteň, mama krúžok, 18k krúžok, jednoduché solitaire prstene, 1.5 ct krúžok, 18k gold ring žena, moissanit krúžok.

Príležitosti Svadba
Krúžok Kovov 14k Bieleho Zlata
Pohlavie ŽENY
Jemné alebo Módne Jemné
Farba DEF Biela Farba
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Veľkosť 7.5mm (about 1.5ct)
Kovy Typ Biele Zlato
Číslo Certifikátu žiadne potvrdenie
Kovové Pečiatky 14k
Názov Značky Cheestar Drahokamy
Hlavný Kameň Moissanite
Položka Druh Krúžok
CertificateType GDTC
Krúžky Typ Snubné Prstene
Rezanie 8 Srdcia a 8 šípky Rez
Kameň Tvar Okrúhly Tvar
Prehľadnosť VVS
Štýl Trendy

Napíšte svoju recenziu!

Klasický, Jednoduchý Dizajn 6 Kolík Šumivé Solitaire Ženy Krúžky 14K Bieleho Zlata Krúžok S Okrúhlym 1.5 ct Moissanites Diamantový Prsteň

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty