Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Pre Huawei Honor 9 Lite Screen Protector Celý Lepidlo Bezpečnostné Sklo Pre Huawei Honor 9 Lite Telefón Sklo

Novinka

€1.66

dianxiaobao

Model Telefónu:

♣ ♣ Pre Huawei Honor 9 Lite (5.65 palca) Vlastnosti Produktu: 1. 2.5 D Arc hrana: hladké, Ultra tenké sklo cca 0,3 mm. 2. 9H tvrdosť: Super Ťažké, aj ostré predmety, ako napríklad nože a tlačidlá sa poškriabaniu tvrdeného skla film, ultra trvanlivé. 3. Vynikajúce okne displeja: HD 99% optická priepustnosť, Bezkonkurenčná citlivosť na dotyk. 4. Oleophobic náter: anti-odtlačkov prstov, anti-olej, anti-kyseliny a anti-alkalické kovy a iné kontaminanty. 5. Jednoduchá inštalácia: Zadná strana je pokrytá silným kremíka lepidlo pre jednoduchú montáž a dokonalú montáž. 6. V nevýbušnom nerozbitné: Aj keď zlomený, nebude splash about, oveľa bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla.Zoznam balíkov: 2 * Tvrdené sklo 2 * Vlhké obrúsky + Suché utierky 1 * Anti-voda + Tvrdej Peny box ♥ ♥ ruský priateľ!Prosím, zanechajte nám vaše celé meno v dôsledku ruskej polocy,Ďakujem!

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy v rovnakom čase.Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Prosím, poraďte sa vo vašej krajine colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú účtované pri nákupe položky.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Nie sme zodpovední za Nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky.

Cainiao Super Ekonomiky a Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus je Normálne Air Mail bez Sledovacie Číslo ,Ak potrebujete Platný Sledovacie Číslo pre Úplné Sledovanie Vašej Objednávky,Prosím, zvoľte Čína Príspevok Registrované Air Mail Alebo Ailexpress Doprava,Alebo iných Zásielok.

Budeme loď do 1-4 pracovných dní po platby vymazané (okrem víkendu a sviatkov).Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa je správna.

Akceptujeme vrátenie a výmena ak má položka akékoľvek chyby.Prosím, kontaktujte nás do 15 dní, pokiaľ ide nejaké problémy.Budeme sa snažiť poskytnúť vám príjemné nakupovanie.Vždy sa snažíme naše najlepšie dosiahnuť vašu spokojnosť,či tam je nejaký otázky, alebo problémy s nákupom, kontaktujte nás.

dianxiaobao_4

Štítky: vonkajšie garáž ohrievače, vonkajšie plynové lampy 1200w, vonkajšie falošné trávny koberec, vonkajšie plynový sporák sedadla, vonkajšie záhradné prívesok, vonkajšie podlahy lampa usb, záhradný nábytok starostlivosť, vonkajšie ohnisko domov, vonkajšie preskúmať plagát.

Kompatibilný Telefón Značky Huawei
1 Tvrdené Sklo Pre Huawei Honor 9 Lite
OEG Vitajte!
Funkcia Anti-Sratch, Odolný Voči Vode, Veľmi Hladké, Bubble-Zadarmo
Druh Predné Film
Názov Značky Wolfsay
Použitie mobilný telefón
Rad 2.5 D
Package Pena Box
Kompatibilný Model Huawei Česť 9 lite
Edge-to-edge Pokrytie Áno
Hrúbka Ultratenké 0,3 mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvrdosť 9H

Napíšte svoju recenziu!

Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Pre Huawei Honor 9 Lite Screen Protector Celý Lepidlo Bezpečnostné Sklo Pre Huawei Honor 9 Lite Telefón Sklo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty