Automatické Kura, Kačica Pre Skrutku V Hydiny Vody Bradavky Napájačiek Feeder Záhrada

Novinka

€0.42

Popis:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Kuracie bradavky sú ventily, ktoré pracujú kvapkanie vody vždy, keď sú pecked..

Bradavky štýl waterer boli zvyčajne používajú profesionálni kuracie poľnohospodárov, pre mnoho rokov, vzhľadom na mnohých vynikajúcich dôvodov.Žiadne ďalšie hovienka vo vode.Č spiling a namočení hniezdenie materiálu, takže sliepky môžete získať prírody gravitácie napájaná čerstvej, čistej vody bez chorôb.

Viac a viac dvore kuracie poľnohospodárov prísť, aby sa dohodli na voľne DIY alebo doma vyrobené svoje vlastné bradavky waterer systém ich kuracie čísla.Pretože je to jednoduché a rýchle zostavenie.Ušetriť peniaze a ušetriť čas starať kurčiat.Dokonca opustiť mesto na víkend bez obáv o stádo.

Každá jednotka má 360 stupeň nehrdzavejúcej ocele bradavky vedúci, ktorý bude pracovať z akéhokoľvek uhla.Dobrú štruktúru dizajn---odnímateľné dolnej časti pre jednoduché čistenie.Položka je ľahko nainštalovať do PVC rúr, päť galón vedro vedro alebo kontajnera..Len jednoducho skrutku v navŕtaného otvoru.Žiadne skúsenosti potrebné..Červená farba, dizajn priťahuje kury na fnd ich rýchlo používať, či sú deň staré alebo 5 rokov.Presne funguje skvele pre brojlery, vrstvy, chovateľov, znášku, kurčatá, kačíc a inej zveri.Všetci sa radi váš waterer bradavky.

Bradavky Detaily:

1. Skrutka v štýle, skrutky veľkosť: 11/32"

2. S 360-stupňový nehrdzavejúcej ocele bradavky

3. Ťažká

4. S Vymeniteľné dolnej časti pre jednoduché čistenie

6. Farba: Červená

Pokyny & Poznámka:

1. Pomocou vrtáka veľkosť 11/32" pri nízkych otáčkach za minútu pre PVC, vedro alebo kontajner s hrúbkou plastové steny.

2. Pre iné myslieť, plastové ako znova použiť fľašu s vodou spp, pomocou vrtáka veľkosť 5/16" odporúča.

3. Použiť malé silikónové alebo závit pásky a skrutku bradavky do navŕtaného otvoru.

4. Výrobca odporúča 1 návarok pre 2-3 vtákov.

5. Voda bradavky pracovať iba pod nízkym tlakom ( 5.5 psi alebo menej ).Nie conect priamo na záhradnej hadice ( dom tlak vody je okolo 30 až 75 psi ).Ak chcete mať pripojený priamo k záhradné hadice, potom voda regulátor tlaku je potrebné

Balenie obsahuje:

1 x Kuracie Vody Bradavky Pijanov

Štítky: automatické kačica feeder, kačica preteky kačíc, vták feeder vonkajšie, kuracie feeder, dekor kačica, kuracie dom, napájačiek pre kuracích, podlahy vtáčie krmítko, papagáj, stojí vták feeder.

Funkcia Non-automatické
Materiál Iné
Názov Značky pecute
Druh Vtáky

Napíšte svoju recenziu!

Automatické Kura, Kačica Pre Skrutku V Hydiny Vody Bradavky Napájačiek Feeder Záhrada

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty