Krásna krajina, obrazy golden gate bridge paletu nôž olejomaľba umenie na plátne, obrazov na stenu pre obývacia izba

Novinka

€75.09

100% Ručne Maľované + 100% Spokojnosti + Vysoká Kvalita + Peniaze Quranteed

O NÁS :

Morská Záhrada Galéria, ktorá sa nachádza v Xiamen city, Čína.Špecializujeme sa na creativing ručne maľovaných olejomalieb od roku 2008. Sme sa zhromaždili stovky vynikajúcich umelcov,ktorí sa už viac ako 10 rokov maľovanie skúsenosti, facous na abstraktnú olejomaľbu,portrétnej maľby,obrazy zvierat,Krajinné obrazy,zátišia a kvetiny atď.Na reprodution obrazov Van Gogha,Moneta,Salvador dali,Renior Da Vinci,Picasso sú veľmi horúce tu.Veríme, že môžete mať obrovský výber tu.Sme vždy robiť veľké úsilie na to, aby sa zásobovať vás, zábavné a úžasné on-line nakupovanie služieb.

Olejomaľby Descripitions: 100% handpainted na plátne, nie print, nie plagát.Všetky Reprodukcie sú vo Vysokej kvalite.Plátno Len, bez tiahla alebo zarámované.Kontaktujte nás pre ďalšie náklady, ak chcete snímku alebo úsek. 100% Peniaze späť Zaručená.Jednoduché Zásady Pre Vrátenie Tovaru.Veľkoobchodné ceny, veľké objednávky, veľké zľavy.Všetky waterprint alebo meno interpreta na obrázku nebude ukázal, že na dokončené maľovanie.Označte prosím o vašej objednávke, ak chcete podpísať meno interpreta Medzinárodné veľkosti štandard : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Všetky upravené dostupné veľkosti .

Vlastné Obrazy ( Fotografie na Plátno, Obraz na Plátno ) : 1. Stačí nám poslať váš obrázok alebo fotografiu, ktorú chcete maľované a dajte nám vedieť, veľkosti, akú ste chceli. 2. My vám pošleme cenu, vrátane prepravných nákladov na dvere. 3. Objednávky potvrdené.Zanechajte nám svoju správnu adresu doručenia a kontaktné telefónne číslo. 4.Pošleme vám hotové maľovanie foto e-mailom potvrdenie pred zásielky.Zmeny môžu byť vykonané, ak nie ste spokojní s niektorými časťami na maľovanie. 5. Loď sa package, informovať vás sledovania, č. 6. Keď máš maľovanie,ak je nejaký problém,dajte nám vedieť, slobodne,odpovieme vám v 12 hod.

Vzorky Našich Dokončené Obrazy:

Ako MAĽOVAŤ?

Krok 1 - Skicovanie Maľba

Dobrý beginnning je polovica úspechu .Takže prvý krok je veľmi dôležitý.Za obraz, rozmnožovanie, že prvý krok je načrtnúť motív maľby na plátne.To zabezpečuje, že presné zloženie maľba je v platnosti od začiatku, pričom hlavné postavy a tvary umiestnené na plátno.Na skicovanie sa zvyčajne robí s ceruzkou alebo niektoré drevené uhlie, v závislosti od umelec.

2. krok - Uplatnenie Podsady Farby

Po náčrte je dokončený, umelec začne uplatňovať podsady farby.Toto je robené s väčším kefy s cieľom získať základné tvary a farby v mieste, vrátane pozadia.Urobiť s mäkké okraje, to je veľmi základné markup maľby.V tomto bode, ste dokonca ani nemusia rozpoznať.

Krok 3 - Budovanie Formy

Akonáhle farba podsady je na mieste, sme začať stavať formy objekty v obraze.V tomto bode, svetlé a tmavé farby sú zamestnaní, rovnako ako farebné vzťahy s cieľom vytvoriť viac do hĺbky v obraze.V každej etape tu, maliarske potreby na suché pred ďalšie podrobnosti, môžu byť pridané.

4. krok - pridanie textúry

V tomto bode, pravda, jedinečnosť každý obraz a každý umelec prichádza do hry.Sme začať pridávať špecifickú štruktúru a formu špecifické maľovanie je reprodukovaná, či to znamená, farbenie a úderov Renoir alebo neviditeľné úderov Rembrandt.Pridáme jedinečné textúry, charakter a štýl špecifické maliar a maliarske práce, spolu s doplňujúcimi údajmi v obraze.Toto je miesto, kde náš umelec jedinečné poznatky o presnej štýly z umelcov, ich výšku skutočne prichádza do topánok, a kde nadácia pre naozaj jedinečný reprodukcia je vyrobený.

Krok 5 - Doplňujúce Údaje

Raz jedinečný štýl a motív maľby je na mieste, máme postupovať, ak chcete pridať finálnymi.To zahŕňa zameranie sa na detaily, ako sú tiene a svetlo, farba, intenzita a zázemie, aby sa zabezpečilo, že vzhľad a pocit, že maľba je úplne v súlade s pôvodnou práce.

Krok 6 - Kompletizácia a Kontrola Kvality

Raz maľba bola dokončená umelcom, naša práca nie je ešte ukončené.Maľba je teraz prezentované na našich najvyšších maliarov, ktorí študujú a ponúknuť svoj názor.Všetky konečné úpravy, ak sa to vyžaduje, sú vyrobené v tomto čase.Raz všetko je v dohode, obraz obraz je poslal k vám, zákazníkom, na konečné schválenie.Ak by ste mali akékoľvek požadované úpravy, budú rovnako.Keď obraz je schválite, sme urobiť záverečnú kontrolu maľovanie a potom zabaliť ho na prepravu a dodanie.

Štítky: orientačný bod model, zlatý most hodinky, plagát usa, golden bridge 4, golden gate bridge združení, zlatý most foto, plátno zlatý most, zlatý obraz, golden gate trati, golden gate bridge wall art.

Rám No
Predmety Krajina
Formulár Jeden
M M3
Pôvodný No
Tvar Obdĺžnik
Materiál Bielizeň
Médium Olej
Iid 12842
Pomoc 87
Technics Ručne Maľované
Štýl Moderné
Podpora Base Plátno
Rám režim Bez rámu
Druh Olejovej Maľby
Názov Značky Zemalu

Napíšte svoju recenziu!

Krásna krajina, obrazy golden gate bridge paletu nôž olejomaľba umenie na plátne, obrazov na stenu pre obývacia izba

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty