Diy Rezanie Kovov, Zomrie, opustí vzor Scrapbooking Decoretive výrobkov pre Domácnosť, Razba Stencial foto Album

Novinka

€1.47

Podrobný popis:

Farba: Strieborná

Prevod: 1 cm=0.39 cm /1 palec =2.54 cm

Package:1pcs

Materiál: Kov Ocele

Použitie Pre: DIY Album Album Papier Karty Upozornenie: Možno 0.1-0.2 cm líši vzhľadom na ručné meranie Prosím, uistite sa, že nemáte starostlivosti pred vás cenovú ponuku.Vysoko kvalitné, tenké rezanie kovov zomrie vyrobené zo 100% ocele rozrezaný papier, textílie, a oveľa viac Prác vo väčšine veľkých značiek die rezacie stroje

Platby: 1. Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú tu uvedené podľa www.agc.sk. 2.Výrobky náklady nie vrátane poplatkov na spracovanie na Colné Odbavenie .

Doručenia:

1. Máme loď balíkov na celom svete prostredníctvom www.agc.sk úradný vzduchu mailovej služby.Budeme loď ju hneď, ako môžeme, ak je platba potvrdená.Väčšina balíky dorazí do dodacia lehota okna sa zobrazuje na poradie stránky, Ale niekedy niekde možno aj viac oneskorené, Pretože je to aj v závislosti od rôznych krajinách " post office service level a colné import politiky.Prosím, byť trochu viac pacientov a neváhajte ma kontaktovať za akúkoľvek pomoc v takomto prípade.

Pripomienky: 1.Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby 2.Ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne ohlasy prvý, láskavo kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia.

Štítky: rez zomrieť, die pečiatka, Tlač, airbrush, a5, morská víla pečiatka, die a pečiatka nastaviť, jasné, pečiatka a zomrieť nastaviť, pečiatka pre zápisník, rez die kovov.

Funkcia 2 Rezanie Zomrie Zápisník
Číslo Modelu TR-013
Použitie Die-Cut Stroje
Farba STRIEBRO
Materiál Kovové ocele
Vzor Typ STROM
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 3 Scrapbooking papier plavidlá, domáce dekorácie
Kategória Výrobky pre domácnosť
Funkcia 1 Rezanie Zomrie

Napíšte svoju recenziu!

Diy Rezanie Kovov, Zomrie, opustí vzor Scrapbooking Decoretive výrobkov pre Domácnosť, Razba Stencial foto Album

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty