Hodiť Vankúš na Pokrytie Domácej Dekoračné obliečky na Vankúš Animal Elk Vzor Obliečky na Vankúš so Skrytým Zipsom Uzáverom - 45x45CM

Novinka

€2.47

Funkcie:

MATERIÁL: Bavlnené a ľanové zmesi.Položka len obsahujú vankúš.Vo vnútri výplň nie je zahrnuté

PREVEDENIE: je vyrobené z pekné, bavlnené a ľanové zmesi.Bavlnená posteľná bielizeň je veľmi odolné a má sa veľmi dobre.Tlač fox na vankúš je jasná a priama.

Užívateľsky PRÍVETIVÉ: Naše vankúše sú umývateľné, ľahko sa čistí.Aby váš domov viac útulný a teplý.K dispozícii na Vianočný darček, domáce dekorácie, auto vankúš a tak ďalej.

ODOLNÝ ZIPS: Navrhnutý s skrytý zips uzavretie, jednoduché použitie, a uistite sa, že oblečenie nesmie byť zahnutý nahor pomocou zipsu.

APLIKÁCIE: Vianočné, doma, hoteli, dekoratívne, stoličky, podlahy, jóga sedadlá, stoličky, podlahy, jóga, nohy, outdoor, posteľná bielizeň, pláž, auto, atď.

ZÁRUKA vrátenia PEŇAZÍ: Ak ste narazili na nejaký problém, neváhajte nás kedykoľvek kontaktujte, my vám poskytne vynikajúcu po-predajný servis.

Popis:

Materiál: cotten bielizeň

Položka Veľkosť: Cca.(L*W)45*45 cm

Poznámka:

1.1 palec=2.45 cm/1 cm≈0.393 palec

2.Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x Vankúš

Štítky: qg3320 kábel, lacost ženy, pentas svetlo, gin tonic cl, mtb dh krátke, pent hip hop, qg 13 fotoaparát, qi 15w vložiť, rozsah lístok.

Tvar Námestie
Vzor Typ RASTLINA
Použitie Auto
Číslo Modelu 1993056
Technics Tkané
Vzor TLAČENÉ
Štýl Kepra
Materiál Bielizeň / Bavlna

Napíšte svoju recenziu!

Hodiť Vankúš na Pokrytie Domácej Dekoračné obliečky na Vankúš Animal Elk Vzor Obliečky na Vankúš so Skrytým Zipsom Uzáverom - 45x45CM

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty