Geometria Print All-inclusive Spandex Gauč Kryt Úsek Pevne Zabaliť Gauči Kryt tvare L, Gauč Prípade 1/2/3/4 Sedadiel Poťahy na Nábytok

Novinka

€3.83

Popis:

*Balenie obsahuje: 1pc gauč kryt (nie vrátane obliečky na vankúše) *Materiál:98% Polyester+2% Spandex Veľkosť Sprievodca: 1-miestna pohovka pokrytie: dĺžka sedačka by mala byť v rozmedzí 90 až 140 cm/ 35 až 55 Palcov. 2-miestna/ loveseat pokrytie: dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145 až 185 cm/ 57-73 Cm. 3-miestna pohovka pokrytie: dĺžka pohovky by mali byť v rámci 190 do 230 cm/ 74 až 90 Cm. 4-miestna pohovka pokrytie: dĺžka pohovky by mali byť v rámci 235 až 300 cm/ 92, 118 Cm. -Prosím, opatrenie pohovke patria opierky na ruky, potom si vyberte veľkosť.Ak nechcete opatrenia zahŕňajú podrúčky, pohovka kryt bude menšie ako pohovke. -Ak máte problémy s výberom veľkosť, prosím, kontaktujte nás.Pomôžeme.

Funkcie:

- Elastická tkanina pre jednoduché aplikácie. - Všetky kolá bez rohov zabalený, nie je ľahké vrások; - Elastický remienok na dne, nie je jednoduché posunutie. - To vyhovuje pre väčšinu typov gauč, ako textílie gauč, alebo kožená sedačka s medzerou.PROTECT : V slipcover štíty a chráni váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenie, aby sa zabránilo jej získanie v troskách.To je skvelé pre domy s domáce zvieratá, alebo pre každého, kto hľadá ekonomické riešenie pre nábytok ochranu, a smrekových vášho obývacej izby a ohromiť svojich hostí s menším množstvom peňazí.JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ: Jednoduché nastavenie a vyzdvihnúť; stroj umývateľný, studenej vody, nepoužívajte bielidlá, bubnové suché nízka, nie žehlenie.

Poštovné a Vrátenie peňazí

1. Expedujeme všetky objednávky do 5 dní, pretože niektoré bezpečnostné kontroly www.agc.sk.V dátumom dodania môže predĺžiť z dôvodu dovolenky.

2. Váš produkt bude doručený do 10 do 60 dní.Pre krajiny, z ktorej sme prijímať menej objednávky, dodacie lehoty budú 120 dní.

3. Požadujeme zodpovednosť, že sú zodpovední za akékoľvek nesprávne doručenie a otázky kvality produktu.

4. Spoločnosť nie je zodpovedná za zaplatenie colného dane v cieľovej krajine.

5. Požadované informácie vrátane adresa, psč, telefónne číslo, číslo mobilného telefónu, by mali byť presné a úplné.

6. Pre všetkých ruských národných zákazníkov, uveďte vaše celé meno pre kompletné dodávky tovaru.

7. Pre veľkoobchodných predajcov, je odporúčané, aby nás kontaktujte priamo na najlepšie ceny, ako aj poštovné zľavy.

8. Čína Príspevok Registrované Air Mail sa používa na prepravu vášho tovaru v Spojených Štátoch, Európe a iných častiach sveta.To zvyčajne trvá 15 do 45 pracovných dní na doručenie zásielky k vám.Ak celkový nákup prekročí $180, EMS alebo DHL budú zodpovední za plnenie vašich produktov.Ak máte poštovné obľúbené, prosím, kontaktujte nás a dajte nám vedieť.

Vráti

Sme skontrolujte všetky položky pred odoslaním ich.V prípade, že položka je poškodený počas prepravy alebo dodania, neváhajte, zavolajte nám a dajte nám vedieť v priebehu nasledujúcich siedmich dní.Naše špecializované služby zákazníkom tím po overení, aby buď odoslať výmenu vašej objednávky zadarmo alebo vrátime vám peniaze.Spokojnosť zákazníka je naším primárnym motívom.

O Spätnú Väzbu

Spätná väzba od zákazníkov je veľmi dôležité, aby naša spoločnosť, prosím, poskytnúť spätnú väzbu po každom dodanie.Ak ste spokojní s produktom, a poskytované služby, uistite sa, opustiť pozitívnu odozvu a rýchlosť nás.V prípade, že nie ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás, a my budeme robiť všetko úsilie, aby ste ho vyriešili.Očakávame, že odpoveď od nás do 24 hodín, vysvetlenie a ospravedlnenie.Ocenili by sme ak by ste komunikovať s nami pred písanie negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: kvet nálepka na stenu, sofacover pre nábytok do obývacej izby, žltá úsek gauč kryt, úsek univerzálny kryt gauč, kryt gauč, modrá sedacia súprava, koberec európskej, úsek béžová gauč kryt, lacné úsek gauč kryt, kryt magic sofa.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál 100% Polyester
Veľkosť Single Two Three Four Seat Sofa
Vzor TLAČENÉ
Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Výroba Gauč Kryt
Číslo Modelu fer111
Štýl Európa
Platné Gauč Tri-Sedacia súprava
Názov Značky Afervor

Napíšte svoju recenziu!

Geometria Print All-inclusive Spandex Gauč Kryt Úsek Pevne Zabaliť Gauči Kryt tvare L, Gauč Prípade 1/2/3/4 Sedadiel Poťahy na Nábytok

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty