Okno Stierkou Cleaner Čistiaci prostriedok na Sklo Práčky S Teleskopická Tyč Zdvíhateľnej Nástrojov na Čistenie obojstranné Škrabka Okno Kefa

Novinka

€10.50

Odrážky:

1、čistiacim prostriedkom na Sklo Práčky: Na mikrovlákna práčky strane môže tepovanie a čistenie systému windows a gumy stieračov strane môže suché rýchlo a bez známky.Utrite a absorbovať vodu v rovnakom čase, otrite čisté a suché naraz.

2、Ergonomické Pól: pól funkcie jednoduché geometrické formy a perfektné farby zodpovedajúce, a NBR rukoväť je pridaný na zvýšenie pohodlné uchopenie.

3、Teleskopická Tyč: Ideálne pre vysoké okná, nastaviteľný 66-107CM/25.98-42.13 v, čisté a bez slepej uličky, odbočte naľavo uvoľnite tyč, zase rightwards ho zablokovať.

4、Pohodlné a Rýchle: štetec hlava je rozšírili, 27 cm/10.63 v(o) na čistenie väčší priestor, rýchlejšie a pohodlnejšie.

5、, Aby Čistenie Jednoduché: stroj-umývateľný mikrovlákna drhnutie pad s super absorpčné vlastnosti, ktoré môžu utrite nečistoty a piesok, aby nezostali žiadne zvyšky.Používanie zložitého háčika a slučky, lepidlo môže byť ľahko odstránená a pripojené k hlave.

Špecifikácie:

Veľkosť: o 70.5*27*8 cm/27.76*10.63*3.15 v (vzhľadom na ručné meranie, niektoré veľkosť tolerancie môžu byť spustené)

Materiál: Kefa vedúci: polyesterové vlákno + gumové, hliníkové pól: hliník

Rukoväť kryt: NBR, škrabka: TPR

Horná časť / spodná časť / pól strednej časti / pracky / šachta = ABS

Váha: cca 370g

Balenie Zoznam:

Okno Čistič*1

Štítky: film stierkou, sklo riasy škrabka, sprcha stierač, sprcha okna stierač, veľké škrabka, kovové sklo škrabka, auto stierkou, cesto rounder, malé sklenené škrabka, odtieň nástroj.

Pôvod CN(Pôvodu)
Stierkou Materiál Gumené
Použitie Okno
Materiál kefa hlavu
Číslo Modelu Okno Kefa
Rukoväť Materiál Hliník
Hmotnosť about 370g
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Okno Stierkou Cleaner Čistiaci prostriedok na Sklo Práčky S Teleskopická Tyč Zdvíhateľnej Nástrojov na Čistenie obojstranné Škrabka Okno Kefa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty