280ml Ultrazvukový Zvlhčovač Vzduchu Prenosné USB Nabíjateľné Aromaterapia Esenciálny Olej Výustka s 7 Farebné LED pre Domáce Auto

Novinka

€3.65

Popis výrobku:

Tento zvlhčovač je nový typ produktu na trh, s LED farebné svetlá, kontinuálne sprej, občasné sprej; automatické vypnutie bez vody; jednoduchú kontrolu hladiny vody.

Tento zvlhčovač môže byť použitý s trochu aromaterapia esenciálny olej, ale náhradné hubky palice v o mesiac budú tiež znižujú životnosť zvlhčovač rýchlejšie, pretože reziduálneho oleja sa zaniesť rozprašovač.

Takže, keď zákazníci pridať aromaterapia esenciálny olej, prosím, použite ju pozorne.

Funkcie:

1. Krásny vzhľad.Malé a nádherné, žiadny priestor obsadený, použitie vo vozidle, pohodlne vychutnať množstvo vodnej pary hmla, do vody hmly lesa, osviežujúci.

2. Jemné atomizáciu.Hlboko hydratačný,ľahko preniknúť cez povrch kože, k bazálnej vrstve, vedenie bunky plne hydratovaný.

3. Farebné dýchanie lampa.Prinášajú farebné nočné osvetlenie, pomôže vám a vašim milencom pokojne spať v noci.

4. Viditeľné nádrž na vodu.Transparentné viditeľné nádrž na vodu, kedykoľvek sa chopil prebytok vody, vody v predstihu, vlhkosti starať.

5. Podrobnejšie dizajn.Non-sklzu spodnej; Jednoduchá demontáž, USB univerzálne rozhranie; Hladké prepínanie kontroly sedem farebné svetlá, atď.

Režim prevádzky:

1. Sprej prevádzka: pripojenie napájania, kliknite na tlačidlo otvoriť kontinuálne sprej režime, kliknite na položku znova otvoriť intermitentnom režime spray (sprej 3 sekúnd zastaviť troch sekúnd, kliknite na tlačidlo tretí krát zatvorte všetky sprej režime. (V tomto cykle)

2. LED Sedem-farba Lampa Prevádzka: Dlhé 1,5 sekundy Stlačte pre zapnutie LED Sedem-farebná Žiarovka; Dlhým Stlačením 1,5 sekundy opäť opraviť Sedem farieb Okolitého Lampy; Dlhé Stlačte na 3 sekundy k vypnutiu lampy. (V tomto cykle)

3. Anti suché spaľovanie: dlhodobé spray 6 hodín, automatické vypnutie: dlhodobé sprej 12 hodín, automatické výpadku napájania: reštartovanie môže naďalej používať.

Špecifikácie:

Farba:Ružová/Biela/Sky Blue

Materiál: ABS + PP

Veľkosť produktu: 150*84*pu kolieska 84/5.91*3.31*3.31"

Hmotnosť výrobku: 200g

Napájanie režim: USB

Napätie parametre: 5V; 1A

Využitie výkon: 2W

Fľaša na vodu kapacita: 280ml

Sprej objem: 35ml/h

Trvanie striekanie: načasovanie 6h; občasné 12h

Platné miesta: kancelárie, auta, obývacia izba a spálňa.

Poznámky:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 X Zvlhčovač

1 X USB Napájací Kábel

1 X Užívateľská Príručka

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku.Pretože máme tisíce, aby everydays.Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke.Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne Feeback,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, contactus skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: pubg vzduchu difuzér, aróma difuzér, elektrické, čistič ultrason, esential oil difusser, esential oil difúzor zvlhčovač, chladič, aukey aromaterapia esenciálny olej difúzor, zvlhčovač vzduchu esenciálny olej plošných, home decor, difuser esenciálny olej, voda.

Napätie parametre 5V; 1A
Farba Ružová/Biela/Sky Blue
Použitie USB
Materiál ABS + PP
Vlhkosť Ovládanie Dotykom
Napájanie režim USB
Typ Napájania USB
Pôvod CN(Pôvodu)
Voda-nedostatok Energie-vypnutie Ochrany Áno
Zvlhčovanie Kapacita ≤380ml/h
Fľaša na vodu kapacita 280ML
Kapacita Iné
Trvanie striekanie načasovanie 6h; občasné 12h
Druh Cool-Hmla Obežné Koleso Zvlhčovač
Funkcia Pureness Typ
Certifikácia ŽIADNE
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Veľkosť produktu 150*84*pu kolieska 84/5.91*3.31*3.31
Hmotnosť Výrobku 200g
Využitie energie 2W
Výkon (W) 2W
Sprej objem 35ML/H
Číslo Modelu zvlhčovač
Klasifikácia Zvlhčovanie
Hluk <36db
Hmla Výstup (galón / deň) 35ML/H
Názov Značky alloet
Tvar Klasické Stĺpcovej
Aplikácia <10㎡
Funkcia Načasovanie Áno
Hmla Zásuvky Množstvo Jeden/
Napätie (V) 5V
Inštalácia USB

Napíšte svoju recenziu!

280ml Ultrazvukový Zvlhčovač Vzduchu Prenosné USB Nabíjateľné Aromaterapia Esenciálny Olej Výustka s 7 Farebné LED pre Domáce Auto

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty