Bez rámu 4Panel Červené Listy Stromu Čierna Biela Pop Art Handmade Abstraktné olejomaľba na Plátno na Stenu Obrázok, Plagát Domova

Novinka

€40.04

Bez rámu 4Panel Červené Listy Stromu Čierna Biela Pop Art 100% Handmade Abstraktné olejomaľba na Plátno na Stenu Obrázok, Plagát Domova

Názov značky YWDECOR Typ Oleja Obrazy Predmetov, zátišie Rám režime bez rámu Materiál Plátno Štýl Moderný Rám Žiadne Médium Akryl Podporu Základne Plátno Forma Multi-picture Zmes Technics Ručne Maľované Číslo Modelu FA02-1 Tvar Obdĺžnika Pôvodné Áno, Maľovanie na Štýl a Techniku, 100% Ručne maľovať podľa Interpreta Mieru farba akceptujeme upravené farebné Plátno bez rámu iba( bez rámu) Zarámované áno, môžeme urobiť Základné Plátno Ľanové Plátno Produkt useage Domov, Obývacej Izby, Spálne, Kancelárie, Kaviarne, Hotely, Farba Akrylová Farba Prispôsobené na veľkosť a dizajn Prijať Balenie Valcované Trubice Výroby 5 - 7days

Maľovanie Veľkosť:

40X40CMX2 25X80CMX2

Celková Plátno Veľkosť:

Sme maľovať extra 5 cm na každej strane každého panel pre frameing , napríklad maľovanie veľkosť 40x60cm , celková plátno veľkosť je : (5+40+5) x (5+60+5) = 50x70cm

Materiály :

Umelec Použiť olejomaľby a maľované na Ľanové plátno

Doba Výroby:

Pretože to je ručne namaľoval umelec, takže doba Výroby je 4to 5 dní po zakúpení

Cenu sme kótované je bez rámu ,len maľované plátno ,

po prijatí to , Budete musieť nájsť nejaký pracovník Rám ich pre vás ,

Pretože ak by sme zarámované , prepravné náklady, bude veľmi vysoká ,je akceptovaný väčšina kupujúcich , dúfam, že to je v poriadku pre vás príliš .

Nižšie uvedené Fotografie sú Zmontované Maľba /Zarámované Maľovanie na Zavesenie na Stenu ,

Oni sú naozaj pekné a vyzerá skvele , Budete milovať .

Pripomenul, našich zákazníkov o niečom>>> 1.Vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory,mobilného telefónu, farba objektov je trochu odlišné od zobraziť obrázky v obchode. 2.Táto vynikajúca kvalita plátno olejomaľba je bez rámu, aby sa stanovuje poštovné náklady, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko. 3.Každý maliarske plátno má 5cm extra výhodu na 4 stranách, to je pre natiahnuté po tom, ako dostanete plátno maľby, ak máte iné požiadavky nás, prosím, kontaktujte. 4.Tento nezarámované maľovanie balené v Tube.Buďte opatrní, keď vám rozbaliť balíček s nožom, nedovoľte, aby čepeľ poškriabaniu plátno.Ak je farba vôňa pre nové maľby, že je normálny.A vôňa je žiadne poškodenie ľudského tela , jednoduché používanie. 5. Objednávky bude možné vyslať do 1-2 pracovných dní ak je tovar skladom, bude vysielať v 5-6 pracovných dní, pokiaľ je na sklade.

Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od obrázky obraz je ručne, nie tlačené stroje.

Nižšie uvedené Fotografie sú Skutočné Fotografie našich olejomaľba whch kupujúcemu odoslaný na nás po dostali Sme viac .

Sme Výrobca olejomaľby a Plátno, Vytlačí v Yiwu City ,Zhejiang ,Čína .Naše Výrobné rozkladá na ploche 3500 metrov štvorcových , máme 53 umelcov a 8 Epson Digitálne Tlačové Stroje .Máme 8 rokov Medzinárodných obchodných Od roku 2008 , Môžeme loď do Vzduchu a Mora Kontajnera ,Ak máte v pláne kúpiť viac , prosím kontaktujte nás , my vám pošleme naše najnovšie katalógy a najlepšiu cenu .

Môžete Zaplatiť Prostredníctvom Kreditnej Karty alebo iné Súkromné Banky Kartu cez Alipay Priamo , môžete tiež platiť cez Western Union alebo Paypal alebo T/T Banka prevod Peňazí, Prosím, dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky .Vďaka .

- Všetky objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po vaša platba potvrdená,Ak niektoré Modely máme Skladom , môže loď v jeden deň ,Vaše objednávky bude dodaný prostredníctvom Príspevku Registrovaný Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx alebo UPS.

-Zvyčajne dodacia lehota bude trvať asi 7-30 pracovných dní.To závisí od destinácie a iných faktorov, ak nechcete prijímať svoj pozemok do mesiaca, ihneď nás prosím kontaktujte.Naša cena nezahŕňa dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

-Všetky naše položky bude odoslaný na adresu ponúkané kupujúcich, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platby.Môžete nám zanechať správu, ak chcete zmeniť adresu pred máme loď z vášho pozemku.Akonáhle je dodávaný, to sa nedá zmeniť nič viac.

-On-line sledovania k dispozícii.Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.

Prosím, uistite sa, že ste vybrali Správnu Veľkosť a Farby pred potvrdenie platby.

Vrátime vám ak vrátite on položky do 7 dní od prevzatia bez udania dôvodu.Avšak, Je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich Pôvodných Podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a nebudeme vrátenie peňazí v plnej výške, Ak sa to stalo , kupujúci uplatniť Nárok s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu .

Štítky: mince stick, horizontálneho obdĺžnika, olejomaľba na plátne, čierna a červená plagát, diy olejomaľba maku, ručné olejové farby, zlato grécky náhrdelník, zlatý strom, mačka zbraň, plagát červená, plesne strom.

Prispôsobený veľkosť a dizajn Prijať
Prispôsobený farba Akceptujeme mieru farba
Farba Akrylová Farba
Výroba 5 - 7days
Podpora Base Plátno
Štýl Moderné
Maľovanie Na Štýl A Techniku, 100% Ručne maľovať podľa Interpreta
Médium Akryl
Predmety Krajina
Rám No
Materiál Plátno
Rám režim Bez rámu
Číslo Modelu FA02
Balenie Valcované Trubice
Tvar nepravidelné
Produkt useage Domov,Dom,Obývacej Izby,Spálne,Kancelárie,Kaviarne,Hotely
základné plátno Ľanové Plátno
Technics Ručne Maľované
Názov Značky ywdecor
Rámovanie áno, môžeme urobiť
Bez rámu Plátno iba( bez rámu)
Pôvodný Áno
Formulár Multi-picture Zmes
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Olejovej Maľby

Napíšte svoju recenziu!

Bez rámu 4Panel Červené Listy Stromu Čierna Biela Pop Art Handmade Abstraktné olejomaľba na Plátno na Stenu Obrázok, Plagát Domova

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty