Gotický Červenej a Čiernej Čipky Viktoriánskej Inšpiroval Červené Šaty na Kolená Dĺžka

Novinka

€85.97

Ak potrebujete zákazku, prosím, vyberte si akýkoľvek štandardnej veľkosti pri objednávke,potom napíšte meranie údaje do poľa poznámky :

1.Poprsie =___cm

2.Pás =___cm

3.Boky =___cm

4.Duté podlahy s vysokými podpätkami na=___cm

5.Rameno šírka =___cm

6.Šaty color =___ (Akúkoľvek farbu vyberte si z našej farba graf alebo obrázok, farba)

7.Dátum potrebujete šaty

Štandardná veľkosť založené na našich veľkosť tabuľky, ak chcete, aby sa custome vyrobené služby, nižšie je len sprievodca.

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.Vitajte v našom obchode, všetky šaty sú šité, môžete požadovať ľubovoľnú farbu a akejkoľvek veľkosti, ktorú potrebujete.Okrem toho, ak chcete, aby sa šaty, ktoré môžete nájsť z môjho obchodu,, prosím len ponuky mi šaty obrázok, môžeme robiť žiadne šaty stlye pre vás.

Ak máte ešte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.My by sme vám radi odpovieme na vaše otázky.Dúfam, že šťastný skúsenosti počas transakcie s nami.

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.

Budeme robiť šaty pre vás, keď vaša platba potvrdená.

1).Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu.Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní po prijatí platby. 2).Všetky položky, aby ste sa len odoslaný po prijatí platby Treťou Stranou (Banka), Sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex alebo leteckou Poštou, podľa aktuálnej situácie . 3).Budete informovaný e-mailom s sledovacie číslo raz balík dopravení von.Dodacie lehoty sa na základe rôznych krajinách alebo regiónoch na celom svete. 4).Ako pre dodanie destinácie (adresa), kde len DHL alebo UPS sú k dispozícii, ak je to tzv. vzdialenej oblasti DHL alebo UPS, dodatočné poplatky hradí kupujúci. 5).Sme sa neberie zodpovednosť za akékoľvek prepravné nehody, oneskorené alebo iných veciach, ktoré vyplývajú z prepravy dopravcom alebo z dôvodov vyššej moci. 6).Pre balík neprijaté na ceste k cieľu, by sme v našich silách, aby kontakt s výslovným spoločnosti a aktualizácia najnovších informácií pre vás.Avšak, môžu byť niektoré oneskorenú odpoveď, pretože časový rozdiel.Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty alebo oblečenie, dosiahol v štandardnej veľkosti alebo vlastné merania, ktoré ste zadali.Skúste na vaše šaty alebo oblečenie, akonáhle je to možné bez zmeny, alebo umývanie šaty.

Ak ste vrátenie alebo výmena šaty, oblečenie alebo doplnky, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn, neumytými, nezmenený, nepoškodený, čistý, bez žmolky a vlasy, bez parfumu.

Chybné,Poškodené alebo Misshipped Položiek

Chybné, poškodené alebo misshipped položky sú oprávnené, vám vrátime plnú sumu.Pri žiadosti o vrátenie platby, prosím, byť pripravený, aby nám s fotografiami jasne ukazuje problém s položkami.Ak si myslíte, že váš tovar bol poškodený počas prepravy, budeme potrebovať fotografie zobrazujúce poškodený obal, rovnako ako "Dôkaz o Škode" dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom, aby sa proces sa vám vráti.

Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty a oblečenie je ručne šité a zákazku-na mieru, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden alebo dva palce v oboch smeroch z uvedených meraní.Aby sa zabezpečilo, že položka bude stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.

Položka nie je na veľkosť si objednať

Malo by sa vaše položky, veľkosť sa líši od špecifikácie vašej objednávky veľmi veľa, odporúčame vám nájsť miestny krajčír, robiť úpravy,prosím, kontaktujte nás na dosiahnutie dohody a nezabudnite požiadať o doručení z vášho mieru ako kópia musí byť k dispozícii pri žiadosti o vrátenie dane.

Položka je veľkosť ste si objednali ale nesedí

Šaty alebo oblečenie, ktoré správne nesedí, ale fit špecifikácie ste si objednali nemožno vrátiť alebo vymeniť.Ako naše šaty a oblečenie je vyrobené s dodatočné textílie v švy, môžete vykonať drobné úpravy v miestnej mieru, na vlastné náklady.

Štítky: gotický harajuku, gotický punk, gotický ženy, gotická červená, korzet gotický, šaty goth, šaty gothic žena, handričkou gotický, korzet červená, čierne šaty gothic.

Poznámka Pod 20 stupňov vody umývanie
Pohlavie ŽENY
Materiál Bavlna
Dekorácie Čipky
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Dĺžka Šiat Podkolienok
Pasu Prírodné
Veľkosť S/M/L/XL/XXL/ CUSTOM-MADE
Vzor Typ Pevné
Silhouette Plesové Šaty
Sezóna Jeseň
Výstrih Bez ramienok
Šaty Farby Všetky farby sa vám páči, sme si zaobstarali
Dodanie Do 7 dní
Názov Značky CountryWomen
Patrí Šaty
Príležitosti Strana/Tea Party/Svadba/Divadlo
Štýl vintage
Rukáv Štýl Pravidelné
Číslo Modelu party šaty

Napíšte svoju recenziu!

Gotický Červenej a Čiernej Čipky Viktoriánskej Inšpiroval Červené Šaty na Kolená Dĺžka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty