RUYISHIJIA Výšivky,Obrazy,Výšivky,Cross stitch súpravy,Kvety,Motýle,Domova,DIY Cross-stitch,nite na výšivky

Novinka

€14.07

Hotové výrobky cross-stitch vyšívanie je kryštalizácia svojej usilovnej práce a emocionálne, a hodnota handwork je oveľa väčší ako materiál.Nemusíte kupovať lacné tri bez výrobky (bez označovanie meno výrobcu, alebo dátum výroby, alebo prostredníctvom korešpondencie), aby nedošlo k odpisovať vaše hotové výrobky.

Set1: Obsah Balenia :Vyšívať Handričkou *1+Vyšívať Vlákna *1+Vyšívať Ihly *2+Plán *1 Set2: Obsah Balenia :Vyšívať Handričkou *1+Vyšívať Vlákna *1+Vyšívať Ihly *2+Plán *1+Imitácia Dreva Vyšívané Hoop *1 Set3:Obsah Balenia :Vyšívať Handričkou *1+Vyšívať Vlákna *1+Vyšívať Ihly *2+Plán *1+Bambusu Výšivky Hoop*1 Set4:Obsah Balenia :Vyšívať Handričkou *1+Vyšívať Vlákna *1+Vyšívať Ihly *2+Plán *1+Imitácia Dreva Vyšívané Hoop *1+Malý Stojan *1 Set5:Obsah balenia :Vyšívať Handričkou *1+Vyšívať Vlákna *1+Vyšívať Ihly *2+Plán *1+Bambusu Výšivky Hoop*1+Malý Stojan *1 Poznámka: nie mimo rám,Polotovary, Biele vyšívané handričkou bez vzoru Veľkosť úvod Vysoko kvalitné Materiály dávajú Prednosť prirodzenej ekologickej bavlny: zdravé, životného prostredia chránené, bez znečistenia.

Kvalitné Vlákna

Ekologické bavlnenej nite: dobrú húževnatosť, nie Obaľovanie, mäkká na dotyk.Kontrast Farieb

Farba je presné a nie zmiznúť matnej farby

RUYISHIJIA Značky vyšívacie nite Nudné vyšívacie nite Hotový výrobok displej

Dobrý lesk, Žiarivé farby, Vyšívané linky sú úplné a rovnomerne Dobrú Húževnatosť

Nie Vyblednuté

Farba je produkovaný medzinárodne používané DMC línie.Farba je svetlá, svetlá, lesklá, nie vyblednutiu, a twist a stálosť môže dosiahnuť medzinárodné pokročilej úrovni. (priemerná twist 45, farba môže byť pevná.To môže zabezpečiť, že voda nie zmiznúť, keď teplota vody dosiahne 80 stupňov Celzia.).Vyšívanie vlákno má jedinečné fyzickej výkonnosti hodvábny lesk a hladký a plynulý bavlnená tkanina, a má pozoruhodné vlastnosti mimoriadne húževnatosť, nie je ľahké fade po umytí a izolácia.Presnosť Tlače

100% čistá bavlna, vyšívané látky s jasné, symboly, Ikony námestie, jednotné vyšívané diery, a nie skosenie.Úspora času a ľahko vyšívať.High definition kreslenie

Kresby sú vyrobené z AAA grade natieraný papier, tlačiť profesionálne tlačiarenské stroje, s jasnými farbami, silný kontrast, a Neúnavná oči.Značka Príbeh

Yiwu Módne Doplnky Co., S.r.o.je veľký podnik integrácie dizajn, produktov a predajných cross stitch a diamond obrazy produktov.Od svojho založenia v roku 1995 sa spoločnosť má vynikajúce technológie, výborná kvalita a kontinuálne zlepšovanie samého seba.Spoločnosť sa stala jednou z prvých vedúcou značkou operátorov v cross stitch priemysel Číny, Teraz má spoločnosť viac ako 20000 štvorcových metrov moderné výrobné dielne a obrovský kapitál sa vynakladajú na import Európskeho digitálneho presnosť 100% tlačiarenské zariadenia na automatizáciu.Značka RUYISHIJIA, ako jeden spoločnosti najbližšej cross stitch seriál, ktorý má už zahrnuté 18 kategórií a vlastní viac ako 1000 vzorov.Predajná sieť pokrýva všetky významné trhy a mestá v Číne, rovnako ako desiatky krajín a regiónov, napríklad do Európy, Ameriky, Japonska, Južnej Kórei a na Blízkom Východe. 1. Budeme loď položiek behom 2-3 dní, hneď ako systém potvrdí kupujúci platby.

2. Prepravné náklady nie sú zahŕňať dovozné dane, je kupujúci zodpovedný za ciel.

3. Platíme kupujúcich ako kupujúci späť položky, do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, kupujúci bude loď vrátiť, a zabezpečiť, aby predmety boli vrátené na pôvodné podmienky.

4. Položky sú www.agc.sk Štandardná Doprava, www.agc.sk Premium Doprava, ePacket, dosiahne väčšina krajín v rámci 5-35 bussiness dní.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

5. www.agc.sk podporuje Visa, Boleto, MasterCard, Maestro Pin, Western Union, Webmoney, QIWI a Bankový Prevod.Ak máte akékoľvek otázky o platbu, prosím, kontaktujte nás.

6. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

7. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Krajina

Zvyčajne Sa Dospelo Čas

Štítky: steh sady tulipány, kórejský výšivky nastaviť, cross stitch kórejského, sr2ez, výšivky cross stitch auta tlačený vzor, cross stitch dmc auta, cross stitch domov, squier, sullen, tumi.

Druh Package
Vyšívané tkaniny Farba HD Digitálna tlač Handričkou
cross stitch Cross Stitch Súpravy
Štýl Európsky a Americký Štýl
Vyšívané handričkou veľkosť 14CT
použitie Domáce Dekorácie
Použitie Obrazy
Materiál 100% Bavlna
Počíta Kríž Výšivky DMC Cross Stitch Nastaviť
Plátno Metóda Balenia Zložené
Rám No
Vzor Typ Kvetinový
Názov Značky RUYISHIJIA
diy vyšívanie Výšivky Cross Stitch
Nástroje Vyšívané tkaniny, Výšivky, niť, Ihla, Kreslenie
Počíta Cross Stitch Cross Stitch Vzory
Vonkajšie Balenie PVC

Napíšte svoju recenziu!

RUYISHIJIA Výšivky,Obrazy,Výšivky,Cross stitch súpravy,Kvety,Motýle,Domova,DIY Cross-stitch,nite na výšivky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty