Vysoko kvalitné olejomaľby na Plátne Reprodukcie Hoffmanneske scény (1940) Paul Klee Maľovanie ručne maľované

Novinka

€75.01

Paul Klee ( nemecky: ; 18. decembra 1879 – 29. júna 1940) bol Švajčiarsky nemecký umelec.Jeho vysoko individuálny štýl bol ovplyvnený pohyby v umení, ktoré je v cene , , a .Klee bol prirodzený kresliar, ktorí experimentovali s a nakoniec hlboko preskúmať , písať o tom, značne; jeho prednášky Spisy Forma a Dizajn Teórie ( Schriften zur Forme und Gestaltungslehre ), publikované v anglickom jazyku ako , sú považované za rovnako dôležité pre moderného umenia ako 's na .

On a jeho kolega, ruský maliar , obaja učili v škole umenia, dizajnu a architektúry.Jeho diela odrážajú jeho suchý humor a jeho niekedy detinské hľadiska jeho osobné nálady a názory, a jeho muzikálnosť.

Olejomaľby Descripitions: 100% handpainted na plátne, nie print, nie plagát.Všetky Reprodukcie sú vo Vysokej kvalite.Plátno Len, bez tiahla alebo zarámované.Kontaktujte nás pre ďalšie náklady, ak chcete snímku alebo úsek. 100% Peniaze späť Zaručená.Jednoduché Zásady Pre Vrátenie Tovaru.Veľkoobchodné ceny, veľké objednávky, veľké zľavy.Všetky waterprint alebo meno interpreta na obrázku nebude ukázal, že na dokončené maľovanie.Označte prosím o vašej objednávke, ak chcete podpísať meno interpreta Medzinárodné veľkosti štandard : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Všetky upravené dostupné veľkosti .

Vlastné Obrazy ( Fotografie na Plátno, Obraz na Plátno ) : stačí nám poslať váš obrázok alebo fotografiu, ktorú chcete maľované a dajte nám vedieť, veľkosti, akú ste chceli.My vám pošleme cenu, vrátane prepravných nákladov na dvere.Objednávky potvrdené.Zanechajte nám svoju správnu adresu doručenia a kontaktné telefónne číslo.Pošleme vám hotové maľovanie foto e-mailom potvrdenie pred zásielky.Zmeny môžu byť vykonané, ak nie ste spokojní s niektorými časťami na maľovanie.Loď sa package, informovať vás sledovania, č.Keď máš maľovanie,ak je nejaký problém,dajte nám vedieť, slobodne,odpovieme vám v 12 hod.

Štítky: keqing, dakimakura genshin vplyv, paimon, genshin vplyv keychain, genshin vplyv xiao, Diluc, paul klee, albedo genshin vplyv, genshin vplyv vankúš, klee maľovanie.

Štýl Moderné
Rám No
Rám režim Bez rámu
Technics Ručne Maľované
Médium Olej
Materiál Plátno
Názov Značky Zemalu
Druh Olejovej Maľby
Podpora Base Plátno
Predmety Abstrakt
Formulár Jeden

Napíšte svoju recenziu!

Vysoko kvalitné olejomaľby na Plátne Reprodukcie Hoffmanneske scény (1940) Paul Klee Maľovanie ručne maľované

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty