360 Rotujúce Zásobník Skladovanie Nádoby Na Korenie Jar Potravín Snack Sušené Rack Kozmetické Gramofónu Skladovanie Dosky Kúpeľňa Kuchyňa

Novinka

€9.60

Popis

1.IDEÁLNE SKLADOVANIE: Každé opatrenie 11.5"(30.5 cm) priemer x 3.5"(9 cm) vysoká, praktická kuchynská organizátor sa ideálne hodí na ukladanie teabags, cukor, káva kapsúl, soľ, korenie, koreniny a oveľa viac v jeho 5 oddelení.Nie je vhodné do umývačky riadu.

2.Plastové kuchyňa ukladacie jednotky s 5 samostatných oddelení možno otáčať o 360°, Každý gramofónu pôsobí na hladké kĺzanie nehrdzavejúcej ocele guľkové ložiská pre jednoduché točiť, v každom čase ,To rotujúce skladovanie organizátor je ideálny v mnohých miestnostiach domov ,umožňuje prístup k obsahu aj v zabalený skrine.

3.Toto rotujúce Lenivý Susan skladovanie organizátor kolotoč robí položky ľahké sa dostať, aj keď sú uložené na hornej police; Rozdelené do 5 pekne veľké priehradky, to spinning nádoba umožňuje jednoduché samostatné a ukladanie všetkých vašich najmenších essentials; vysoké bočné steny položky uchovávať bezpečne na mieste, zatiaľ čo zásobník sa točí; drží kontajnerov, kade, plechovky, a boxy.

4.Vyrobené z odolného BPA a Chlór voľný nerozbitné plastové, ktoré je bezpečné pre potraviny.Môže sa umývať ručne pod neutrálnym mydlom a vodou.Neumiestňujte v umývačke riadu.

5.100% Bez obáv Nakupovanie -- Ak existuje akékoľvek otázky, alebo to nie je splniť vaše očakávania, my vám ponúkneme najlepšie riešenie.

Funkcie

-Farba:Priehľadná farba

-Materiál:PET plastu

-Veľkosť:30.5*30.5*9 cm/12*12*3.6 palcov

Balenie zoznam

lenivý susan gramofónu*1

Štítky: dime lenivý susan, veľké lenivý susan, telo tortu formy, baja fix, bimini koniec, police v chladničke, polica korenie, led krúžok vw, bimini, tabuľka lenivý susan.

Plastové Typ PC
Štýl Moderné
Použitie Drobnosti
Číslo Modelu lenivý susan gramofónu
Funkcia Eco-Priateľský
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

360 Rotujúce Zásobník Skladovanie Nádoby Na Korenie Jar Potravín Snack Sušené Rack Kozmetické Gramofónu Skladovanie Dosky Kúpeľňa Kuchyňa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty