Pre YAMAHA X-MAX400 T-MAX500 T-MAX530 Motocykel Brzdové Disky Plávajúce Predný Brzdový Kotúč Rotora

Novinka

€97.76

Popis produktu: Množstvo: Pár Materiál: 2Cr13 Martensitic nehrdzavejúcej ocele /Hliníka, zliatiny, Farba: Glod Čierna Stav: Úplne Nový aftermarket položky,nikdy použitý, alebo nainštalované.Funkcia: rovnakej veľkosti a montážne ako OEM rotora Vhodný typ vozidla: Pre Yamaha X-MAX400 roky 2013-2015 Pre Yamaha X-MAX400 ABS 2014-2015 Pre Yamaha T-MAX500 2004-2007

Pre Yamaha T-MAX530 2012-2015

Pre Yamaha T-MAX530 ABS 2012-2015 Picture Show

1. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2. Ak vás nemôže pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

4. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

5. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

6. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci Odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať backto vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.agc.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás.Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom.Vďaka!

Štítky: york city tv správy, dieťa položiek v listoch, voda temp meradiel, yahoo cestovných automobilov, solde google play, štúdia nástenné hodiny, ramie detské súpravy, scorkl buceo mini, ver vikingos line.

Položka Výška 0.5cm
Špeciálne Funkcie Zvýšenie výkonu rýchlejšie začať
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Hmotnosť 3.5kg
Druh Materiálu 2Cr13 Martensitic nehrdzavejúcej ocele /Hliníka
Názov Značky NoEnName_Null
Položka Druh Reťazové kolesá
Položka Dĺžka 45cm
Položka Šírka 45cm

Napíšte svoju recenziu!

Pre YAMAHA X-MAX400 T-MAX500 T-MAX530 Motocykel Brzdové Disky Plávajúce Predný Brzdový Kotúč Rotora

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty