100x Jednorazové Čiapky, Vlasové Sieťky Salón Krásy, Spa Kryt Hlavy Klobúky Mop Hygieny

Novinka

€2.42

Vitajte v našom obchode!Špecifikácia

Materiál: plast

Veľkosť: jedna veľkosť padne všetkým

Farba: biela/ modrá

Tvar: okrúhly

Vhodné pre: dospelých

Package: 100ks/ vrecko 1,Vysoko kvalitné materiály: tieto elastická ochranné kryty sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, aby sa zabezpečilo, že nebudú trhať.Vychutnajte si kúpeľ čas bez obáv voda vnikajúca do klobúka. 2,Nepremokavé a čistenie: klobúk je žiadna nečistota, bez zápachu.Nepremokavé, olej-dôkaz, protiprachová, jednorazové sprcha spp, nie je potrebné čistiť, ľahký a odolný. 3,Super elastické: tieto vlasy čiapky sú nastaviteľné a elastické.Sú vynikajúcou voľbou pre mužov, ženy, krátke alebo dlhé vlasy dievčatá.Je to dosť veľké, aby sa zmestili na hlavu väčšina dospelých. 4,Všestrannosť: naše kúpacích čiapok sú veľmi univerzálne.To môže byť tiež použitý v sprchovacím kútom a kaderníctvo, alebo ako spp kryt, brašna, vodotesný vak, atď. 5,Prenosné: toto jednorazové sprcha spp môže chrániť topánky z škvrny a dokonale zábal topánky.Ľahko sa prenáša, skvelé pre rodiny, hotel, kaderníctvo, kempovanie a cestovanie.Priateľské Tipy

Ak je zlé počasie alebo prírodná katastrofa nastane, bude produkt nie dodať na čas.Dúfam, že sa vám ťa, odpusť mi.

Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: lash aplikátor pack, rias logo, taška rias, kryt lash, spp vlasy, false lash auta, rias nuda, vlastné lash okno s logom, vlasy kuchyňa, oko lash zásobník.

Použitie Čistenie
Druh Materiálu PE
Štýl Pevné
Názov Značky faroot
Číslo Modelu Sprchové Čiapky
Funkcia Skladom
Veková Skupina Dospelí

Napíšte svoju recenziu!

100x Jednorazové Čiapky, Vlasové Sieťky Salón Krásy, Spa Kryt Hlavy Klobúky Mop Hygieny

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty