Flexibilné Kardanový Hriadeľ Elektrické Vŕtačky Elektrické Ručné Skrutkovač Bitové Rozšírenie Prútik Hadicu Mäkké Hriadeľa

Novinka

€0.56

50816 Dobré Produkty

Funkcie:

1. Pohodlné a bezpečné: správne nástroje ušetrí čas a prácu pohodlne chráni ruky.

2. 360° rotácia dizajn: 360° môže flex a úsek, tvar môže byť stanovená po ohnutí, a nie je mŕtvy uhol práce.

3. Špeciálny dizajn: plastový kryt je oddelený od vnútorného flexibilný hriadeľ a len otáča vo vnútri počas prevádzky, a bývania nemá riadiť rotácie.

4. Flexibilné materiály: Ohýbanie, krútenie a vyrovnávanie sú veľmi flexibilné, aj v pevne uzavretých priestoroch.Okrem toho, hriadeľ môže byť otočený k vám.Je tiež dobré pre prepravu a skladovanie.

5. Produkt je vhodný pre malé vesmírne operácie.Je vhodný pre počítač prípadoch, elektrické skrine, nábytok, zariadenia a iné skrutkovače.Vrátane malých priestorov.

Popis:

Tento flexibilný hriadeľ môže byť používaný pre bežné chuck typ ručné vŕtačky alebo pre elektrické skrutkovače (zariadenie 1/4).

Mäkký shaft hlavy môže byť vybavený hex rukoväť (1/4 rukoväť) bit, ktorý je predovšetkým vhodný pre počítač, skrine, elektrické skrine, nábytok, elektrické spotrebiče atď., a prostredie, v ktorom skrutkovač nemôže pracovať.

Špecifikácie:

Farba: čierna

Veľkosť produktu: 300*60*60 mm

Tovar číslo: J23009

Model: Vientiane flexibilný hriadeľ

Typ: Multifunkčné flexibilný hriadeľ

Materiál: rýchloreznej ocele, PVC

Package Zahrnuté:

1 x multi-function flexibilný hriadeľ

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: kardanový kríž, embout, špecialita skrutkovač bitov, nastaviť tip skrutkovač, screwdriv nastaviť, sada torx, koniec hlavovom, pražené skrutkovača nastavte, trochu držiteľ magnet, multifunkčný nástroj.

Skrutka Vedúci Veľkosť /
Skrutka Hlavy Typu Štrbinový
Číslo Modelu multi-funkčné flexibilný hriadeľ
Pôvod CN(Pôvodu)
Magnetické No
Druh Množina Skrutkovač
Funkcie Multifunkčné
Názov Značky DUUTI
Materiál z nehrdzavejúcej ocele
S Rukoväťou, Alebo Nie No
Package Pod 5 ks

Napíšte svoju recenziu!

Flexibilné Kardanový Hriadeľ Elektrické Vŕtačky Elektrické Ručné Skrutkovač Bitové Rozšírenie Prútik Hadicu Mäkké Hriadeľa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty