1PC Tvorivé Potravín, Zachovanie Plastový Zásobník na Uskladnenie Potravín Kontajner Nastaviť Potraviny Čerstvé Skladovanie Mikrovlnná rúra Kryt

Novinka

€1.02

Funkcie:

1.Kreatívne Zdravých Potravín, Zachovanie Zásobník Úložný Kontajner Nastaviť Kuchynské Náradie

2.Čerstvé potraviny nový nápad, magic elastické čerstvé zásobník, môžete udržať vaše potraviny čerstvé po dlhú dobu.Black vedy a techniky elastický film je prijaté odolať tlaku a punkcia vplyv, tak ako dosiahnuť opakovane úrovni.Veľmi kreatívne pracky dizajn, jednoduché použitie, pevne zámok potravín, predchádzať pretečeniu.Vhodný pre domáce život, stanovanie, party, atď.

3.technológia elastický film, ochrana životného prostredia, boj proti znečisteniu, pohodlné čistenie.Opakovane použiteľné, odteraz odmietnuť použiť jednorazové plastové obaly a plastové tašky.Chrániť životné prostredie a zdravie svojej rodiny.

4.Vysoko kvalitné materiály, s určitým stupňom odolnosť proti prerazeniu a tlaku, tak ako dosiahnuť dokonalé utesnenie potravín.

5.Veľmi kreatívny dizajn, elegantný vzhľad, vhodné pre všetky príležitosti, či už je to vykonávať alebo strany, použitie, je veľký výber.Kreatívne Zdravých Potravín, Zachovanie Zásobník Úložný Kontajner Nastaviť Kuchynské Náradie

6.Čerstvé potraviny nový nápad, elastické čerstvé zásobník, môžete udržať vaše potraviny čerstvé po dlhú dobu.Black vedy a techniky elastický film je prijaté odolať tlaku a punkcia vplyv, tak ako dosiahnuť opakovane úrovni.Veľmi kreatívne pracky dizajn, jednoduché použitie, pevne zámok potravín, predchádzať pretečeniu.Vhodný pre domáce život, stanovanie, party, atď.

7.Technológia elastický film, ochrana životného prostredia, boj proti znečisteniu, pohodlné čistenie.Opakovane použiteľné, odteraz odmietnuť použiť jednorazové plastové obaly a plastové tašky.Chrániť životné prostredie a zdravie svojej rodiny.

8.Vysoko kvalitné materiály, s určitým stupňom odolnosť proti prerazeniu a tlaku, tak ako dosiahnuť dokonalé utesnenie potravín.

9.Veľmi kreatívny dizajn, elegantný vzhľad, vhodné pre všetky príležitosti, či už je to vykonávať alebo strany, použitie, je veľký výber.

Špecifikácia:

1,100% nové a vysokej kvality

2,Zachovanie vrstva materiál: Advanced pružný film.

Zásobník materiál: ochrana životného prostredia PP.

3,farba:Red&White.

4,veľkosť:30 cm * 20 cm * 3 cm

5,druh::Ovocia, Zeleniny Fóliou

Balík obsahuje:1pc

Poznámka:

Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

Prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky.

Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

Štítky: cerial kontajner, jedlo zásobník, šikovný zásobník, zásobník de plastové, čerstvé zásobník, plastový rámček pre potraviny nastaviť, plastový zásobník rukoväť, kruhový plastový zásobník, ostrejšie organizátor, eco potravín zásobníka.

Štýl Americký Štýl
Feature7 Ovocia, Zeleniny Fóliou
Feature1 Slúži Zásobník
Funkcia Eco-Priateľský
Materiál Plastové
Feature2 Jedlo Zachovanie Zásobník
Feature6 jedlo zásobník
Použitie Jedlo
Feature9 Ovocie Dosky
Feature4 planina
Feature8 skladovanie zásobník
Feature5 Vaničky Dekoratívne
feature11 dropship
Feature10 Ovocia, Zeleniny Fóliou
Feature3 plastový zásobník

Napíšte svoju recenziu!

1PC Tvorivé Potravín, Zachovanie Plastový Zásobník na Uskladnenie Potravín Kontajner Nastaviť Potraviny Čerstvé Skladovanie Mikrovlnná rúra Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty