12V Vyhrievané autosedačky Vankúš Zime Teplé Auto Elektrické Vyhrievané Sedadla Auta Styling Zimné Pad Vankúše Teplej Vykurovacej Sídlo Pad

Novinka

€13.46

Funkcie:

1. Continuely tepla až 3 minúty, dosiahnutie konštantnej teplote 5 minút.Keď teplota dosiahne 65°C, automaticky sa vypne, keď teplota klesne na 5°C, teplota je automaticky obnovená.

2. Udržať si teplé a pohodlné pri jazde v zime alebo v chladnej noci.

3. Vyrobené z vysoko kvalitnej vlny, ohňovzdorný a pohodlné pocit.

4. 3 vykurovania nastavenia (vysoká/stredná/nízka), môžete zvoliť teplotu podľa vašich potrieb.

4. Vysoká teplota odolný vykurovací vodič je z spomaľujúce horenie materiálu, bezpečné a spoľahlivé.

5. Spodnej vykurovacej pad je non-slip textílie, nie je ľahké spadnúť.

6. Funkciu časovača, bude to zastaviť vykurovanie po 45 minút, aby sa zabránilo spotrebu energie.Ak potrebujete pokračovať kúrenie, prosím, zapnite znova.

Špecifikácia:

Meno: Auto Kúrenie Vankúš

Farba: čierna, hnedá, modrá

Materiál: velveteen

Napätie: DC12V

Veľkosť: cca 112 cm x 51 cm/ 20-palcový 44x

Teplota: 40-55℃ (nastaviteľné)

Výkon: 30W

Ktoré sa vzťahujú na: univerzálny pre všetky sedadlá

Balenie Zoznam:

1*Auto Kúrenie Sedáku

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: vlna pliesť tričko šaty, velvet s kapucňou, pyžamá, tenisky femme zime, tenisky black falcon, vlna jersey polyester, vlna pletený sveter, tenisky žena lesklý, tenisky tuku jediný riadok, womail plavky kus.

Nastaviť Kus 1
Položka Hmotnosť 600g
Mfg Poradové Číslo Vyhrievané Sedadlá Vankúš
Špeciálne Funkcie Základné Funkcie
Položka Šírka 40cm
Položka Dĺžka 40cm
Názov Značky vvcesidot
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Výška 5cm
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Druh Materiálu Iné
Položka Druh Prestieranie & Podporuje

Napíšte svoju recenziu!

12V Vyhrievané autosedačky Vankúš Zime Teplé Auto Elektrické Vyhrievané Sedadla Auta Styling Zimné Pad Vankúše Teplej Vykurovacej Sídlo Pad

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty