Akemy Pre Lenovo Yoga 500-14ACZ Laotop Doske LA-D541P Doska s A8-CPU Radeon R5 M430

Novinka

€50.86

Poznámky: základné Dosky sú súčasťou špecifický.Musíte objednávku presné číslo dielu doske vymieňate; je to potrebné, s cieľom vyhnúť sa vráti, meškania a zarybňovanie poplatky.Nemôžete ísť o model alebo výrobné číslo sama!Získame krížový odkaz a informácie o kompatibilite od výrobcu (ako aj iných rôznych zdrojov); zatiaľ čo sme to preto, aby naše najlepšie schopnosti, nemôžeme zaručiť presnosť.Ak si nie ste istí, obráťte sa na výrobcu notebooku.Prosím objednávku, na základe časť iba číslo.Pred nákupom: Ak máte nejaké špeciálne požiadavky.prosím, informujte ma, keď ste objednávku položka.Nariadenia a návrh: 1)Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 2)Ak sa rozhodnete Hong Kong post air mail alebo Hong Kong poštových zásielok alebo Čína príspevok air mail alebo Čína príspevok vzduchu zásielky.Bude trvať dlhší čas, než EMS a iné express spôsobom a nie je možné sledovať váš tovar na internete, ale to je dôvod, prečo je na tento skvelý cenu! 3), Ak chcete, aby si vybrali ekonomiky dopravy spôsoby, ako čína príspevok air mail atď, to je zvyčajne trvať 28-40 dní .Odporúčam si radšej vybral EMS , pretože čína príspevok air mail a hk post air mail service veľmi zlá, ktoré sa zvyčajne stratia zásielky a bezodkladne.Niekedy trvať 1-2month .ak ste sa rozhodli, HK POST a čína príspevok air mail spôsobiť produkt nefunkčné .toto je kupujúceho zodpovednosti.Nemôžem vrátenie peňazí.Ak ste zvolili dopravu spôsoby, prosím, starostlivo zvážte. 4) v Prípade, DHL alebo UPS.keď ste žiť vo vzdialenej oblasti.DHL alebo ups bude účtovať poplatok, budem vás informovať, akonáhle je to možné.Ak sa nemôžete odpovedať ma do 3 dní .Ja sa zmeniť doprava spôsoby EMS O nás: Sme profesionálne notebook doske dodávateľ od roku 1999 pre všetky základné dosky pochádzajú z prvej ruky.Inak,máme vlastný profesionálny technici pre opravu & testovanie.Pozornosť našich produktov: K40AB,K50AB,K56CM,K53Z,K53SD,K53SV,K53U,K51i0,K50IJ,K46CM,UX32VD,UX31E,UX31A2,UL50F,X61S,X55VD,K55VD,G60JX,G75VW,N53SV,N61JQ,N71JQ,X1005,UL50F,G53JW,F70SL,G53SX,G73,K42F,G74SX,K55DE,N53JG,N73SV,Q500A,SC400,UL80VT,X55A,U47A,X55VC,K53SC,K55N,K45VD ...Tie čísla modelov len časť z našich zásob ,máme aj iné modely.Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, alebo by chceli diskutovať objednávku, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Tešíme sa na založení dlhodobé vzťahy s našimi klientmi.Doprava: Môžeme loď na celom Svete HongKong Príspevok.

Zvyčajne sme loď na dodaciu adresu, aby ste sa zaregistrovali na www.agc.sk.

Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po platbe je overená.

Vrátenie politiky: 1) Plnú záruku proti chybný výrobok 2) Náhrada za cenu produktu len 3) Manipulácia, poštovné a prepravné náklady nie sú refundovateľné. 4) Chybný výrobok musí byť vrátený do 30 dní od pôvodnej príchodom. 5) Náhrady alebo výmeny bude zariadiť po obdržaní vrátenej položky 6), musí Kupujúci vrátiť položka na jeho/jej vlastné náklady postup Testovania: Máme naše vlastné profesionálne inžinier tím a servis pre vás, ktoré dodávajú výrobky s vysokou kvalitou,dobrý vzhľad a rozumnú cenu.Pred pôrodom, máme nasledujúce testy: 1. Skontrolujte vzhľad, ako turps, prach, cín na spájkovanie mäkké alebo iné špinavé označiť na palube. 2. Skontrolujte, či mu chýba elektronických izolácie lepiaci papier. 3. Skontrolujte, či mu chýba armatúr, hrdza, rot tepla odstránenie podvozku. 4. Skontrolujte, interný a externý konektor LCD displej , Dva pamäťové, DVD vodiča, Sieťové pripojenie, Hlasové, Myši, Klávesnice, Podsvietenie, USB, SD konektor, PC, 3,3 V COMS batérie, Batérie, či nabíjania a vybíjania, plne beh 3D, Reštartujte systém,a tak aspoň na dva krát.Pripomienky: v prípade, Ak zákazník nám dať negatívnu spätnú väzbu náhodne, takže, stratí po-predajný servis.

Ak ste spokojní s dielcov, ktoré ste si zakúpili, prosím, chvíľku na nám dobrú spätnú väzbu.

Ak nie ste uspokojiť s dielcov, ktoré ste dostali, prosím, DAJTE NÁM NEGATÍVNU spätnú VÄZBU!kontaktujte nás najskôr vyriešiť akýkoľvek problém.Budeme sa snažiť, aby poskytovali najlepšie výrobky a služby.

Prosím, pošlite nám e-mail a budeme reagovať v primeranej lehote. '

Štítky: 580 x, am4 msi, r5, amd radeon, redon, r7 radeon, amd ddr4, cg521 nm a841, ddr4 ram, lenovo 110 15acl.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu LA-D541P
Typ Pamäti DDR4
Chipset HM65
Certifikácia ŽIADNE

Napíšte svoju recenziu!

Akemy Pre Lenovo Yoga 500-14ACZ Laotop Doske LA-D541P Doska s A8-CPU Radeon R5 M430

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty