REDIY LADIY Diamond Maľovanie Cross Stitch Diamond Mozaika Kôň Lásky Plné Námestie Diamond Výšivky, Ručné Vyšívanie

Novinka

€5.89

Produkt N ame: Diamond Výšivky / Diamond Mozaiky / Diamond Maľovanie Použitie: Home / Hotel / Office / Svadobné Deocration...O Diamanty: 100% Full Námestie Diamanty Rám: Rám NIE je súčasťou Balenie: Darčeková krabička Balenie a Bublina Taška Veľkosť Balenia Možností: 20x25cm taška balenie (07.87x09.84-palcový) 30x40cm taška balenie (11.81x15.75 palcov) 40x55cm box balenie (15.75x21.65 palcov) [Odporúča size] 50x70cm box balenie (19.69x27.56 palca) [Odporúča size] 55x75cm box balenie (21.65x29.53 palca) [Odporúča size] Vlastný Obrázok: Môžeme urobiť vlastný produkt pre ľubovoľný obrázok v akejkoľvek veľkosti, bascially, tým väčšia je veľkosť, tým lepší účinok!Prosím, pošlite svoju fotografiu k nám, budeme sa účinok obrázok pre vás 24 hodín.Upozornenie: diamant obraz je bez rámu, a to NIE je čistý obraz, budete musieť dokončiť sami.Veľkosť špecifikácie uvedené vyššie, je pre veľkosť obrázka, plátno veľkosť by byť pridané o 5 cm.Tolerancie: Vzhľadom na to je remeslá výrobok, nie je prípustné odchýlky 1-5cm v rozmery plátna.

01. Čo je Námestie Diamanty

Vybrali sme k životnému prostrediu, živice materiálov, výroby v súlade s DMC medzinárodná štandardná farba karta, diamanty za celkom 447 druhov, môžete presne zobraziť obraz filtrovanie farebný vzor, bližšie k pôvodnej účinok,a námestí diamantov je farebné, troch-dimenzionální lesk, oddiel jasné, vynikajúcu štruktúru.Ochrana životného prostredia živice navŕtame s 2,5 mm (9 oddiel) a 2,3 mm (oddiel 13).Expresívne platnosti obrázok je vynikajúca, realistickejšie, troch-dimenzionální pocit silnejší.

02. Výhody Diamanty

Naše živice diamanty s brilantné farby, 447 farby, a používať šetrné k životnému prostrediu živice materiál, bez-toxický a bez chuti vopred slúžil na dlhý čas, Nie je ľahké fade, zabezpečiť obrázok aestheticism a realistické.

03. Kvalitné Plátno

Základné materiály, ktoré sú vyrobené z HD voskované plátno a farby, každý zodpovedajúce farby blok označený písmenom, Post v vŕtanie môže byť vybraný z zodpovedajúce vŕtať farbu a list.Plátno nie je ľahké byť poškodený, efektívne vody-dôkaz a hydroizolačné, luxus, kvalita, odolné.

04. Špeciálne Lepidlo, Silná priľnavosť

Používame špeciálny olej lepidla držať, držať sily s diamantmi viac pevne.

05. Diamond Účinky

Diamantový rezací proces je prísny, ideálny dotyk, hladké a jemné, transparentné blikanie, vysoký index lomu.Rezanie proces jedinečné, rozdelených do 9 oddiel a oddiel 13, perfektný fit obrazovky, viac svieti.Obrázok perfektný, Dotknite ideálne, Diamant Rybolov, že index lomu je vysoká.

01. Keď dostanete balík, prosím, otvorte ju prvý. 02. C sakra stavebníc, či sú všetky časti kompletné, alebo nie. 03. Podľa kontrolného zoznamu list, uistite sa, že všetky diamanty farby a tašky sú kompletné. 04. O pero malé časti lepiacu pásku, dávajte pozor, aby prach von. 05. Voľte si znak (symbol), nájsť zodpovedajúce diamanty a vložte ho do dierované dosky. 06. Pomocou pinzety vyzdvihnúť diamanty jemne, až celý obraz skončil 07. Použitie knihu stlačte diamanty na obrázok, a potom roll up plátno. 08. Fotografovať na miestny rámik na trh,použiť svoje obľúbené rám na rám.

Top kvality, Kvalita zaručená; Konkurenčné ceny; Všetky tovaru vyjsť zo závodu podľa prísne skúšky podľa medzinárodného štandardu.Rýchle lodnej dopravy; v Kombinácii objednávku; Najlepšie a Včasné Služby; Zárukou vašej 100% spokojnosti; Veľké zľavy pre veľké objednávky!Môžete kombinovať všetky položky z nášho obchodu a dostať sa dodáva spolu !!

1).Robíme zásielky 3-5 pracovných dní (podľa množstva objednávky) po prijatí platby. 2).SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas dovolenkovej sezóny. 3).Dodacia Lehota: A).okolo 4-10 pracovných dní spoločnosťou UPS//Fedex B).okolo 6 až 15 pracovných dní od EMS C).okolo 20-40 pracovných dní v číne post vzduchu letecky,ruskej krajine zvyčajne potrebujú viac dní D).Používame Fedex/EMS /CPAM podľa svojej polohy, a budete získať sledovacie číslo do 1-3 pracovných dní od doručenia.E).Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.F).Vzhľadom na prepravné agentov vydaní, nemôžeme post zásielky do Afriky, Oveľa ospravedlňujeme sa za to.Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s vašou tovar, prosím, dajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, láskavo kontaktujte sa s nami po prvé, môžeme vyriešiť akýkoľvek spor, ktorý s vami namiesto podania negatívnu spätnú väzbu na www.agc.sk.Ďakujem veľmi pekne !!!

Štítky: had blúzka veľkosť, sandál denim dievča, matice t50x cenu, usb30 kábla 30 cm, tričko bokuto esá, rambo tv game2600, r56 styling koliesko, pánske okuliare lego, košele dumbo topy.

Príslušenstvo Plátno, Diamanty, Nástroje
Formulár Samostatné
Diamond Tvar Námestie
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Názov Produktu Diamond Výšivky
Technics Tlač Vo Vysokej Kvalite Stroj
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Cross Stitch Textílie, CT Počet 11CT
Vložením Oblasti Plná
Názov Značky REDIY LADIY
Kategória produktu Remeselné / Výšivky / Vyšívanie
Rám No
Použitie Domov / Hotel / Office / Svadobné dekorácie, Luxusný Darček
O Diamanty 100% plnej Námestie vŕtačka
Štýl Pastoračné
Počet Farieb Nad 45
Vzor Typ Zviera
Položka Č. RF64062
Veľkosť Obrázka Podľa voľby
Materiál Živica
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

REDIY LADIY Diamond Maľovanie Cross Stitch Diamond Mozaika Kôň Lásky Plné Námestie Diamond Výšivky, Ručné Vyšívanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty