Brzdové Doštičky Pre HUSQVARNA Nuda 900 R 2012-2013 12 13 Predné OEM New Vysoká Kvalita

Novinka

€10.78

VITAJTE NA ZPMOTO 'S SHOP

Zbrusu Nový Vysoko Kvalitných Organických (Kevlar) Brzdové Doštičky,

Ekvivalent EBC # FA447

Tento Výpis je za jeden Pár brzdových doštičiek pre nasledovné modely:

F= Predné - R= Zadné F&R= Predné & Zadné

Je váš nový zdroj pre Motocykle a ATV príslušenstvo a náhradné diely.Tisíce položiek cenu právo, Ak nechcete, pozrite si to v našom www.agc.sk Obchod , prosím, kontaktujte nás.My pridávame nové veci dennej a môžeme zvyčajne poraziť každú cenu!!

Tento KEVLAR podložky sú vyrobené z medi, zliatiny, cín, grafit a iné metalické prvky, ktoré sú oveľa lepšie kovový prášok miešať do štandardných ekologické podložky, poskytovať výnimočná Brzdná Sila a Dlhšiu prevádzkovú životnosť.Ideálna pod všetky koni podmienky: mokré, suché, horúce alebo studené.Vynikajúce podložky na affortable cenu.Najobľúbenejšie voľbou.Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný KEVLAR Brzdové Doštičky .Výnimočná Brzdná Sila.Prináša bezkonkurenčnú pedál pocit.Prekročiť OEM Špecifikácie.Quiter ako iné podložky.Nízke Prachu.Ideálny pre rýchle jazdcov.Určená pre všetky počasie aplikácií a Vysoká Teplotná stabilita.Rýchle Zotavenie Brzdného Výkonu počas mokré.Azbest a nikel Zadarmo.Jednoduchá Inštalácia.

Jednoduchá Inštalácia.Priame OEM obutie

Package: 1 Pár x Brzdové obloženie (Ako na obrázku)

Ponúkame aj predaj ostatných Brzdové Doštičky, Prosím, povedzte nám svoj bicykel model a roky, vďaka!Ak si nie ste istí, ktoré podložky kúpiť, kontaktujte nás.

Brzdové doštičky a kotúče sú dôležité z hľadiska bezpečnosti a mali by byť kontrolované pravidelne.Príznaky brzdové doštičky, je potrebné vymeniť zahŕňajú: Vibračné Brúsenie Kvílením slabý výkon

Prijímame Len Alipay .Ak kupujúci chcete omeškania platby kvôli finančným problémom, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom www.agc.sk správy do 3 dní

POZNÁMKA:Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Máme loď balík do 24 hodín od Čína Príspevok Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail,Sme loď, na Alipay adresu LEN.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alipay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.Máme loď po celom svete Prostredníctvom Vzduchu-Mail,Dodacia lehota je 11-28 pracovných dní.

Sledovacie číslo bude poskytovaná.

Doprava

Budeme loď vašej objednávku do 24 hodín po obdržaní vašej záväznej platby.

Krajina

Cca.Dodacia lehota

Spojené Štáty

8-18 pracovných dní

Veľká Británia / Austrália

10-21 pracovných dní

Kanada /Európa / Rusko

Normálne, 14-21 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 30 dní, z dôvodu Vlastnej Kontroly.

Južná Ázia / Blízkom Východe

Normálne, 14-21 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 30 dní, z dôvodu Vlastnej Kontroly.

Brazília / Južná Amerika

Normálne, 14-28 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 45 dní z dôvodu Vlastnej Kontroly.

Urýchlené doprava: Express Mail Service je k dispozícii.Potrebujete kontaktovať nás o tejto službe.

V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 20 dní od doručenia, zabezpečíme reship alebo vrátenie peňazí.Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

Ak nie ste spokojný / á s našimi položku alebo službu, kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu.Sme odhodlaní vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom.Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend).Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky.

ZPMOTO Motocykel Časti a Príslušenstvo Vývoj Co.,Ltd je popredným výrobcom a vývozcom, ktoré sa týka návrhu, vývoja a výroby motocykla časti, súčasti a príslušenstvo.Nachádzame sa v Guangzhou, ktoré blízkosti Hong Kong s najpohodlnejší dopravný prístup vzduchu express a námornú prepravu vo svete.Všetky naše častí v súlade s medzinárodnými štandardmi kvality a sú veľmi ocenil v najrôznejších trhoch po celom svete.

Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, alebo by chceli diskutovať o vlastné objednávky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Tešíme sa na formovaní úspešné obchodné vzťahy s novými klientmi po celom svete,v blízkej budúcnosti, A ak ste objednávku vo veľkom množstve, prosím, kontaktujte nás.Veľkoobchod je vítaná.Veľké Množstvo, Lepšiu Cenu.

Štítky: česť dotykový displej lcd, lesk eyeshadow quad, deti plavky jeseň, ako čisté lapis lazuli, západku zámku šperky box, západky dosky karavany, deti plavky leto, značky lacoste svetre, kovové dekorácie, korán, .

Položka Výška 0.756cm
Položka Hmotnosť 0.225kg
Druh Materiálu medi, zliatiny, cín, grafit
Špeciálne Funkcie brzdy
Názov Modelu FA447
Položka Dĺžka 10.2258cm
Položka Priemer 11.4cm
Položka Druh Brzdové Disky
Názov Značky DTRAD
Položka Šírka 4.2257cm

Napíšte svoju recenziu!

Brzdové Doštičky Pre HUSQVARNA Nuda 900 R 2012-2013 12 13 Predné OEM New Vysoká Kvalita

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty