24Pcs/set Akryl Šesťhranné Zrkadlo na Stenu-Nálepky 3D Odtlačkový Pre Domáce Obývacia Izba, Spálňa Decor Art DIY Domáce Dekorácie..

Novinka

€8.45

Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!!

Ponúkame CSV/Excel Drop Shipping / Wholsale Služby.Môžeme prispôsobiť najlepšie ceny pre vás.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Doprava je rýchlo.

3.Č faktúrou alebo pokladničným Zahrnuté.

4.Sme továreň ,ak nemôžete nájsť to, čo chcete,môžete mi poslať obrázok,som sa nájsť pre vás.

Zrkadlo na stenu-nálepky kotúča, ktorý je vyrobený z akrylových, povrch je reflexný, a má ochranný film, chrbát má lepidlo sám,žiadne ďalšie nástroje, ktoré sú potrebné na nastavenie.

Dekoratívne zrkadlo dizajn vášho domova vyzerá inak, viac atraktívne; Na reflexné plochy môžete vytvoriť svoj izba jasnejšie.Nie je reálne zrkadlo.

Sada 24 ks.Zrkadlo je v hexagon tvar, 6.3 cm/ 2.48 palcov v stranou dĺžky, 12.6 cm/ 4.96 cm v priemere ,1 mm hrúbky.

Tieto nástenné dekor možno aplikovať na všetky hladké a čisté povrchy, ako sú steny, dvere, okná, šatník, oblek pre obývacia izba, detská herňa, jedáleň, kuchyňa, gymnasiums, domáca kancelária, chodba a tak ďalej.

Poznámka: tam je ochranný film na povrchu zrkadla, aby sa zabránilo zrkadlo z toho, že je poškriabaný, prosím, olúpeme ho počas používania, zrkadlo bude jasné, prosím, odtrhnite ochranný film a držať produktu na rovný povrch.

Štítky: silicon prst chráni, nastaviť pad saxofon alto, silikónové logo iphone, transformátory mini mf, športové vybavenie roztomilý, nastaviť vonkajší pás mužov, xiao mi 9 bezdrôtové, gauč podšívka 6 sedačková, športové vybavenie pozemku.

Špecifikácia Multi-piece Package
Klasifikácia Na Stenu
Vzor 3D Nálepka
Cenzurovať Kód 1
Materiál Akryl
Číslo Modelu 1
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Scenáre STENY
Tému Abstrakt

Napíšte svoju recenziu!

24Pcs/set Akryl Šesťhranné Zrkadlo na Stenu-Nálepky 3D Odtlačkový Pre Domáce Obývacia Izba, Spálňa Decor Art DIY Domáce Dekorácie..

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty