Hot Predaj Profesionálnych Mikrovlnnej Pece, Súprava 10 Ks, Nastavený Pre Použitie Skla

Novinka

€39.60

Urob si sám vlastné sklo šperky od teraz

Mikrovlnná rúra pece je zariadenie, ktoré crafters použiť na oheň malé umelecké projekty v mikrovlnná rúra.Zatiaľ čo niektoré crafters ho použiť na oheň keramiky alebo proces, drahých kovov íly, najčastejšie použitie je poistka malé kúsky skla ako súčasť šperky-v procese tvorby.Tento typ pece má mnoho výhod, a to náklady, čas, účinnosť a pohodlie.Sú valcovitého tvaru a skladá sa zo základne kus a kryt vyrobený z kombinácie keramické a žiaruvzdorné dosky.Žiaruvzdorné rada je materiál, ktorý odoláva vysokým teplotám a pôsobí ako izolátor.Je vyrobený z Bio Rozpustnú vlákninu,ktorá je ultra ľahký a nebezpečný.Veko má špeciálny čierny povlak na vnútornej strane, ktoré je možné získať veľmi vysokých teplotách vo vnútri pece, spôsobuje sklo topiť v priebehu niekoľkých minút.

Platby

1.Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je bezpečný spôsob, ako pre vás.Pred platba prosím, uistite sa, že dodacia adresa,psč a Povedz číslo je správne,Vďaka.

2.Naša cena nezahŕňa dane,DPH, alebo iné skryté poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "dar"alebo "vzorka" s nízkou hodnotou.

Zásielky

Všetky doprava zadarmo tovar bude dodaný HK post air mail,zvyčajne dodacia lehota je 10-20days.Ak budete potrebovať ďalšie zásielky metóda, môžete si vybrať sami, ako EMS,UPS,FEDEX,DHL, a tak ďalej, máme aj zľava z týchto lodnej dopravy.Tak pls poslať správu alebo nás kontaktujte TradeManager, ak ste objednávku, ako ste zaplatili a budeme meniť cenu primerane.Ďakujem.

Návrat

1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami,budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady.Spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky.

2. Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude sa žaloval s pôvodným spôsob platby.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,prosím všemocné a zanechajte nám 5stars pozitívnu spätnú väzbu, radi vám urobiť to isté pre teba.Ale ak máte akékoľvek pochybnosti alebo problbem,s lízingu, kontaktujte nás pred odchodom

neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu.Ďakujem vám za vašu veľkú podporu!

Štítky: sklo mikrovlnnej pece, malé sklenené taviace pece, pece, mikrovlnná pece, keramické elektrické pece, sklo pece, keramické pece, mikrovlnná pece auta uk, mikrovlnná pece, sklo taviace pece predaj.

pece Podpora
Sklo presklený rám obrazu
Nástroj Automobilový priemysel
Pôvod CN(Pôvodu)
Nástroje On-line nakupovanie
Číslo Modelu MAB1000
lacné pece Aliexpress.com
taveného skla sklenené poistky
sklo nástroje sklo jazz
sklo šperky Keramika
Vybavenie sklo šperky zariadenia
Materiál mikrovlnná pece

Napíšte svoju recenziu!

Hot Predaj Profesionálnych Mikrovlnnej Pece, Súprava 10 Ks, Nastavený Pre Použitie Skla

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty