TW20 Univerzálny 12V autobatérie Load Tester Auto Napätie Batérie Merač Batérie Vozidla Analyzer

Novinka

€118.98

1. Test 12V batérie a 12V&24V systém z 100-800 CCA.Kontroly batérie (cez CKO,BCI,CA,akcie marie curie,JIS,DIN,IEC,EN,SAE,GB), Analyzuje batérie zdravý stav vypočítať skutočná studená naštartovaní schopnosť batérie a starnutia stav.

2. Kompatibilný so VŠETKÝMI AUTOMATIVE vrátane BATÉRIE - bežné olovené batérie, pravidelné zaplavené, AGM ploché dosky , AGM špirála a Gélové batérie, atď.

3. Rýchly a presný výsledok testu displeja umožňuje objektívne zistiť stav batérie len na 3 sekundy.

4. Veľký podsvietený LCD displej, jasné, prehľadné tlačidlá a menu-riadený prevádzky, aby to veľmi jednoduché použitie.Žiadna inštalácia softvéru je požadované, žiadne aktualizácie potrebné, môžete ho použiť priamo.

5. Jednoduché použitie a vreckovej veľkosti: starter test na auto priamo - nie je potrebné batériu.Tester má veľkosť uľahčuje udržať v rukách.Zapadá priamo do vašej toolbox!Popis produktu TW10 je určená na testovanie 12V pravidelné zaplavené, EFB, AGM tablet batérie, AGM vinutia batérie, GÉLOVÉ batérie, atď.

Poskytuje rýchle, jednoduché a cenovo dostupné riešenie pre technikov ak chcete skontrolovať stav batérie.Priamo test batérie s strát elektriny, plné nabitie nie je potrebné pred testovanie Testy viaceré typy batérií - pravidelné zaplavené, EFB, AGM tablet batérie, AGM vinutia batérie, GÉLOVÉ batérie, atď.Testovať všetky batérie ratingové systémy-CKO,BCI,CA,akcie marie curie,JIS,DIN,IEC,EN,SAE,GB Testy batérie na auto priamo - nie je potrebné batériu Priamo zistí zlé bunky Rýchly a presný výsledok testu displeja len 3 sekundy Testy 12V&24V nabíjací systém, pokročilé starter Rýchle starter analýzy bez vypnutia zapaľovania Jednoduché použitie s veľkými podsvietenia LCD displej a menu-riadený operácie Multi-jazyky: anglický, francúzsky, španielsky, nemecký, taliansky, poľský, atď.

Špecifikácie:

Teplota meranie rozsah: -18 c ~ +50 c

Meranie napätia Rozsah: 6-30V DC

Dĺžka kábla: 70 cm

Bývanie materiál: Kyselina-odolný ABS plast

Balenie A Doprava

1 x Batéria Tester TW10

1 x užívateľská Príručka

FAQ

Q1: Ako si vybrať lepšie auto batérie tester?

A1: To je presnosť.V porovnaní s inými tester , výsledok testu TW10 Batérie tester sú rovnaké(tolerancia ±15) pri testovaní v rovnakom čase.Presnejší!!

Q2: Ako viete, moje auto je typ batérie

A2: môžete otvoriť svoje auto a na kontrolu batérie.Tam je Batéria Typ a hodnotu.

Q3: Čo je TW10 tester CCA hodnotu a AH?

A3: CCA100-1100, 30-100Ah

Q4: to má španielsky jazyk?

A4: Áno, má.TW20 vrátane anglický, francúzsky, nemecký, taliansky, holandský, poľský, portugalský, ruský, španielsky a turecký 10 Jazykoch.

Otázka 5: Ako zmeniť jazyk

A5: Raz Pripojenie Klipy na batérie, obrazovka sa zmení na Batérie tester, Stlačte tlačidlo na "HORE" tlačidlo, akonáhle je to možné a jazykovej stránke vyskočí von.

Štítky: 12v autobatérie load tester, tw21, Zaťaženie, displej tablet, irbis senzor, irbis tw48, 12 v batérie tester, batéria load tester, tw40, load tester.

Názov Značky LanYuXuan
Druh Nástroj Ruka Časti

Napíšte svoju recenziu!

TW20 Univerzálny 12V autobatérie Load Tester Auto Napätie Batérie Merač Batérie Vozidla Analyzer

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty