CX LESK Zlata vlak Formálne Večerné šaty rameno sequined námornícka modrá víno šaty Nevesty, plesové šaty, Pódium vestido de fiesta

Novinka

€113.78

Pre prispôsobenie veľkosti, pod NAMI 20W.---štandardné vlak 35 CM Model obrázok majú nosiť spodničky insdie.upozornenie.

Pre vás zmestí dobre:-- Prosím opatrenia, mäkké pásky ako náš príklad na obrázku nižšie .Poslať v poradí ako nasledujú Plné Poprsie:--CM, Pás:---CM Boky:---CM Ramenný pás--CM, Plece pri pleci-- -CM Armhole:---CM Vysoký bez obuv: ---CM výška podpätku Topánky:---CM

Návrat Politiky

Uvedomujeme si, že to je ťažké kúpiť svadobné šaty cez Internet, a naozaj sa snažíme, aby ste boli spokojní s nákupom.Takže prosím, prečítajte si návrat politiky nižšie opatrne.Odmietame vrátiť tovar bez problémy s kvalitou

1).Musíte nás kontaktovať do 3 dní (72 hodín) od prijatia šaty(es).Prosím, uviesť problém z prijatých tovarov a dôvod pre návrat.

2).Položka(y) musí byť vrátený v jej pôvodnom stave, bez známok opotrebovanie, poškodenie, alebo pachov.Ak zistíme, že tovar nie je chybný akýmkoľvek spôsobom alebo bol zneužitý, potom tovar bude dodaný späť k vám, a to bez náhrady.

3).Návrat poštovné bude kupujúceho zodpovednosti.to je kupujúceho zodpovednosti zaplatiť za prepravu poplatok za zaslanie späť a exchange

4).Len problémy kvality alebo veľkosti chybu ,akceptujeme vracia, ale s lízingu byť vedomí, že vzhľadom na povahu handwork potrebné, hotové šaty sa môže líšiť od 1" v žiadnom smere stanovených meraní.Ak chcete zmeniť šaty,sme vám môžu pomôcť ,ale musíte zaplatiť poštovné za poplatok.

5We vyberie vhodný pre váš efektívne logistické služby, založené na množstvo ste objednávku!

Upozornenie:

1).Vybrať štandardnej veľkosti, prosím, láskavo naznačujú, USA , UK a Európy Veľkosť štandardné jasne.

2).Aby zákazku veľkosti, ak neviete, ako na meranie sami seba, presne tak, prosím, obráťte na mieru, ktoré vám pomôžu merať s ním opatrne.

3).Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré vidíte.

4).Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

5).Tam budú nejaké extra náklady na plus veľkosť alebo zložité zmena dizajnu služby na model.

6).V záujme včasného plnenia, je hlboko ocenil s vašou druh poskytovanie dátum vášho party alebo svadby v stĺpci "poznámky objednávky", keď ste konania objednávky skontrolovať

7)ponuka nie je vrátane akéhokoľvek príslušenstva, ako závoj, spodnička, rukavice, atď bez osobitného upozornenia, ak chcete kúpiť nejaké príslušenstvo, prosím, láskavo kontaktujte nás, keď si miesto v poradí.

Štítky: prípade ronaldo česť, bts foto karty 30, náušnice zlaté ocele, náušnice dievča moc, náušnice svietiť sklo, dvojitý pás lakmusový, diy power bank ios, diy pú hunny hrniec, bts photocard 30pc.

Pasu Prírodné
Dekorácie Krídla
Vstavaný Podprsenka Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Rukáv Štýl Mimo Rameno
Skutočné Obrazy Áno
Farba zlato /tmavo modré /červené víno /sliver, šedá
Textílie Typ Sequin
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Položka Druh Večerné Šaty
Silhouette Plesové Šaty
Výstrih Loď Krku
Druhy Materiálu tylu a sequined
Príležitosti Formálne Večer
Názov Značky CX LESK
Módny Prvok jednoduché
Vlak Súd Vlak
Materiál Polyester
Číslo Modelu 8191

Napíšte svoju recenziu!

CX LESK Zlata vlak Formálne Večerné šaty rameno sequined námornícka modrá víno šaty Nevesty, plesové šaty, Pódium vestido de fiesta

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty