3D Moderný Minimalistický Lesa Elk Spálne, Obývacia Izba Tapety, TV joj, Steny Vlastné Hodvábnej látky bezšvíkové steny pokrýva

Novinka

€37.93

Popis Produktu

Model :KW28

Typ: Fantasy tapety

Materiál:Vysoko kvalitné hodvábne tkaniny

Veľkosť:najmenej 3 štvorcových metrov 2m šírka 1,5 výška

Výhoda:Stálofarebné,nepremokavé môže byť odstránená,formaldehyd-free,eco-priateľské Webovej stránky a cena je cena predvolenú veľkosť 3 štvorcových metrov MIN : 3 štvorcových metrov= 2 m (šírka) x 1,5 m (heigh t) Vlastné veľkosti : Povedzte nám svoje Šírka a Výška Objednávky množstvo = Štvorcových metrov = Šírka x výška, Ak potrebujete iné veľkosti ,kontaktujte nás o šírkou a výškou, ktoré chcete.Budeme vypočítať presné ceny a zmeniť cenu na vás :) viac quantites,ktoré potrebujete, tým viac výhodnú cenu dostanete.Srdečne privítame vaše inqury.

Produkt Displej

Inštalácia tipy &Príručka

FAQ

1 : Čo je veľkosť nástenná maľba tapety ?

To je vlastné nástenné tapetu.Musíme vyrábať podľa vašej veľkosti.Takže prosím, povedzte nám svoje detail stenu rozmery (šírka a výška).

2 : Aká je cena ?Predvolené cena je cena 3 štvorcových metrov.Doprava zadarmo(Nie vrátane vlastných poplatky a poplatky vzdialeného regiónu.

3 : nie Je nástenná maľba tapety samolepiace ?

Č.Na nástennú maľbu, tapety nie je samolepiaca.Nie je žiadne lepidlo alebo vložiť prášok na to.Potrebujete zakúpiť lepidlo z miestnom obchode pred vložením 4 : Je to celé nástenná maľba ?Č.To bude nakrájame na niekoľko kusov, aby to mohlo oblek pre medzinárodnú dopravu.Ale každá veľkosť je celkový obraz. 5 : Ako sa o dane ?

Všetky dovozné clá alebo poplatky sa kupujúci' zodpovednosti.Nie sme zodpovední za žiadne clo.

6:Aký druh platby akceptujete?T/T,na západe únie ,bankovým prevodom,kreditnou kartou,v hotovosti

7.Ako sa o návrat?

Máte 7days, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia .Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodu balenie ,musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky.konkrétny dôvod pre návrat a vaše PO# .Prepravné náklady, je beared kupujúcim.Môžete sa rozhodnúť pre výmenu alebo vrátenie peňazí.Balenie&Poštovné

1. Vzhľadom na to je na zákazku tapetu,č zásob.Potrebujeme 3-5 dní na vlastné volanie a potom sme sa vám doručenie. 2.Sme len shipp na potvrdil adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať s dodaciu adresu. 3. sme pack pošty, poštových zásielok, ak ste veľmi naliehavé, môžete si vybrať, DHL, fedex, na Blízkom Východe trasy, EMS. 4. Vaša objednávka bude dodaná s manipulácia čas s sledovacie číslo. 5. Normálna doba:3-5days 6. Doprava je zadarmo.Ale vlastné poplatky a poplatky diaľkové regióne nie sú zahrnuté.

Spoločnosť Displej

Naše Služby 1. Na všetky vaše otázky,odpovieme vám čo najskôr. 2. Ak tam mať žiadne problémy, o produktoch,kontaktujte nás prosím.Vyriešime to hneď. 3. Zadarmo vzorky sú k dispozícii.Len musíte zaplatiť delivey. 4. Prispôsobenie je prijatý.

Štítky: notebook špecifikácia, notebook vintage harry, notebook xiao 16 f 1, notebook tablet xiao, prenosné fľaše na vodu, notebook vintage kryt, notebook shell morská víla, notebook malej klietke a5, notebook žena módy.

Doprava Zadarmo
Funkcia 3D
Číslo Modelu KW0028
Názov Značky jedlo
Druh Textilné Tapety
Poplatok Jednotky Usd/Roll
Použitie Starší' Izba
Vzorky K dispozícii
Textilné Tapety Materiál Non-Tkané
Materiál Hodvábne tapety
Štýl Klasické
Povrchová Úprava TLAČENÉ
Farba Ako zobraziť
Vzor Zviera

Napíšte svoju recenziu!

3D Moderný Minimalistický Lesa Elk Spálne, Obývacia Izba Tapety, TV joj, Steny Vlastné Hodvábnej látky bezšvíkové steny pokrýva

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty