Prirodzené nadrozmerné Pic asso kameň jaspis crystal l prútik bodov veštenie kamene svadobné šaty fotografie dekorácie

Novinka

€46.90

· Produkty v detail

kameň palička

Produkt

Prírodný kameň

úroveň kvality,

AAAAA+

hmotnosť

1pcs 50-80g

O 90 mm-100 mm

Čína

.

· 1. viac božská divined s crystal ball.domáce dekorácie loptu.Svadobné fotografie príslušenstvo loptu.Stôl dekorácie loptu.

2. Zmena magnetického poľa, relax náladu, prilákať bohatstvo.

Spôsob dopravy--doprava Zadarmo

1.Vitajte na nákup našich produktov, po prijatí tovaru uspokojivé prosím zanechať dobrý hodnotenia k nám, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás, budeme podľa stavu výrobku, plné alebo čiastočné vrátenie peňazí,

2.Všetky produkty v našom internetovom obchode sú zaznamenané v prirodzeného svetla.Uistite sa, že výrobok je intuitívne a pravdivé.

3. Ak chcete prispôsobiť produkt, prosím kontaktujte nás a poskytnite nám s produktom obrázky vypracovať vašich požiadaviek a špecifikácií.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim požiadavkám.

4.Ak chcete veľkoobchod veľké množstvo výrobkov, alebo prispôsobiť veľké množstvo výrobkov, kontaktujte nás a dohodnúť sa na cene.My vám poskytne kvalitné a lacné produkty pre splnenie vašich požiadaviek.

Štítky: cycl, kryštálová guľa, wicca čiar, cyklistický dres, klin stojan, kotol wicca, klinec nuda, false na nechty nuda, cycl jersey, fúkané sklo, socha.

Materiál Crystal

Napíšte svoju recenziu!

Prirodzené nadrozmerné Pic asso kameň jaspis crystal l prútik bodov veštenie kamene svadobné šaty fotografie dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty