2020 Vianočný Adventný Kalendár 24PCS Morský Živočích Hračka Vianočné Odpočítavanie Darček pre Deti, Chlapci a Dievčatá L5

Novinka

€15.18

2020 Vianočný Adventný Kalendár 24PCS Morský Živočích Hračka Vianočné Odpočítavanie Darček pre Deti, Chlapci a Dievčatá L5 Popis:

Funkcie:

1. Kalendár pred Vianocami: časovač na Vianoce je vzrušujúca doba pre deti.Jeden spôsob, ako zvýšiť dovolenku očakávania, je použiť kalendár.Nový morského života kalendár sa bude skrývať mnoho prekvapení, za každé dvere.

2. Inovatívne hry: Majte deti od elektronické výrobky, a môžu byť použité, aby miniatúrne zobrazenie stojí alebo použiť tieto morské tvory vytvoriť svoj vlastný mini zoo.

3. Perfektné vzdelávacie hračka: Každý morský tvor má svoje vlastné charakteristiky a farby založené na realite, umožňujúce deťom na skúmanie, objavovať a učiť sa veľa poznatkov o zvieratách v našom svete.

4. Bezpečné materiály: Tento adventný kalendár obsahuje 24 morského života modely, vyrobené z vysoko kvalitného plastu, neškodné a bezpečné, vhodný pre dospelých a deti od 3 rokov.

5. Darčeky pre deti: hračky adventný kalendár je zábavný spôsob, ako pre deti odpočítavať dni do Vianoc a trochu hračka každý deň.Ideálny Vianočný darček pre deti od 3 rokov a staršie.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: ako obrázok zobraziť

Balenie Obsahuje:

1 sada(24pcs) x Vianočný Adventný Kalendár Morský Živočích Hračka

Štítky: adventný kalendár box balenie, prázdne dreva adventný kalendár, funko adventný kalendár box, prázdne príchodom box, adventný kalendár box rok, adventný kalendár box urob si sám, dovolenka adventný kalendár box, miniral adventný kalendár box, adventný kalendár dreva box, adventný kalendár dom box.

Podpora Dropshipping
Súbor Typ No
Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Vianočné Ozdoby
Názov Značky Silný-Toyers
Balenie Č Darčekovej Krabičke

Napíšte svoju recenziu!

2020 Vianočný Adventný Kalendár 24PCS Morský Živočích Hračka Vianočné Odpočítavanie Darček pre Deti, Chlapci a Dievčatá L5

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty