Klasické Nové Muži Hodinky Chronograf Sapphire ružové Zlato Matné Crystal Stopky Svetelný Čierna Modrá Obmedzené Braze Kávy AAA+

Novinka

€151.55

Quartz Chronograf Hodinky .Všetky 3 malé Ciferníky v poriadku .

Všetky sú Pozerať len.Č box

Nákup Usmernenie

N otice:

1 ) .

Tento projekt neprijímajú neutrálne spätnú väzbu alebo negatívnu spätnú väzbu.

Ak dostanete položky mať žiadne nie sú spokojní, prvý raz prosím, kontaktujte nás.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.Prosím, nenechajte blind doľava nás neutrálne spätnú väzbu alebo negatívnu spätnú väzbu. 2 ) .Ak ste ukončenie platby 20 pracovných dní nechcete prijímať položky.

Prosím, kontaktujte nás.Vrátime vám vaše peniaze , a opäť zadarmo loď položky pre vás .

3 ) .My len loď na potvrdil, adresu, ktorú www.agc.sk.Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v zápasoch adresu by ste chceli, aby sme loď.

Poštovné : balíky Zvyčajne bude dodávaný do číny post ( To je veľmi bezpečný a rýchly spôsob, ako pre medzinárodné dodávky,Doprava čas potrebovať iba 15-35 dní) hneď ako skončíme v poradí tiež,budeme vás informovať sledovacie číslo včas tak, že môžete sledovať on-line kedykoľvek.

alebo, Ak chcete, aby sa vaše položky, urýchlene nás prosím kontaktujte v čase pred vykonaním objednávky,zabezpečíme, aby sa e-mailové položky, aby ste o urýchlené dodanie,služby potrebné, náklady na dodatočné poplatky.

Upozornenie : Rusko .Brazília.Čile .Južná Afrika ..a niektoré iné Južnej Ameraican Krajín.možno vziať 60-90 dní pre prepravu.takže dávajte pozor, ešte pred potvrdením objednávky.

Návrat politiky :

* Vrátenie a výmena je k dispozícii (Kupujúci je potrebné platiť za späť Poplatky) ak šaty je poškodený,nedostatky alebo sú nesprávne.Kupujúci je potrebné starať sa vrátiť poštovné.všetky nákupy musia byť vrátené alebo zmeniť do 3 dní úplne novom stave, ako dostanete to..

* Nosiť alebo pozmenený,na mieru, alebo zmenu farby šiat nie je možné vrátiť alebo meniť.

* Pamätajte, kontaktujte nás prvá, ak máte akýkoľvek problém s nákupom,budeme sa snažiť vyriešiť to pre vás, prosím, myslíte, že Komunikácia je najlepším spôsobom,Nie je jednoduché, negatívny /neutrálne spätnú väzbu.

Spätná väzba :

dúfame, že sa môžete milovať svojich šiat a spokojní s našimi celkové služby,Vaše uznanie je naša motivácia v rozvoji našej spoločnosti a zlepšenie našich služieb pre každého zákazníka.úprimne vás pozvať na dovolenku v usa štyri 5 - Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR), ktoré môžu pomôcť veľa pre náš rozvoj podnikania.

P. S-prosím, nenechávajte nás 1,2,3 alebo 4-hviezdičkový podrobné hodnotenia predajcu ,pretože sa rovná Zápornej spätnej väzby,Ako to, čo sme povedali predtým,ak nie ste spokojní s našimi položky/službu,kontaktujte nás v čase,budeme sa snažiť, aby ste spokojný.

Štítky: pierko tvrdé spájkovanie, crystal tvrdé spájkovanie, tvrdé spájkovanie vintage, keramické tvrdé spájkovanie, tvrdé spájkovanie abs, tvrdé spájkovanie plechov, drôt spájkovanie, tvrdé spájkovanie striebro, stany tvrdé spájkovanie, tvrdé spájkovanie hakko.

Dial Priemer 41mm
Číslo Modelu AAA+
Prípad Materiál z nehrdzavejúcej ocele
Prípade Tvar KOLO
Šírka Pásma 20 mm
Spona Typ Náramok Spona
Pohyb QUARTZ
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 3Bar
Pôvod CN(Pôvodu)
Kapela Dĺžka 20cminch
Štýl Luxusné/ru
Funkcia svietiace ručičky
Prípade Hrúbka 10 mm
Dial Materiál Okna Zadajte Sapphire Crystal
Boxy & Prípadoch Materiál Žiadny balík
Kapela Druh Materiálu z nehrdzavejúcej ocele

Napíšte svoju recenziu!

Klasické Nové Muži Hodinky Chronograf Sapphire ružové Zlato Matné Crystal Stopky Svetelný Čierna Modrá Obmedzené Braze Kávy AAA+

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty