Mechanické Edge Finder Ce420 10 mm Pre Frézovanie Sústruh Stroj Kontaktné Miesto Senzor Vrátane Frézovanie Fréza

Novinka

€3.95

Vysoko presné meranie nástroj, ktorý môžete ľahko a rýchlo nastaviť, mechanické vretena a obrobku elipsoidu presný center pozícia: presnosť a reprodukovateľnosť príslušný vŕtanie, frézovanie, vŕtanie a brúsenie prípravky, atď.presnosť určenia polohy práce.

Odpojte finder je kolíky, pružina môže byť nahradená.Edge finder jeho úlohou je určiť polohu obrobku na stroj, ktorý určí pracovný súradnicový systém.Vzťahuje sa na tradičné frézovacie stroje a obrábacie centrá.

S rýchlosťou 400-600rpm použitie.Špeciálne navrhnuté sonda 4 mm, poskytovať pre malého otvoru je úzky výkopu a oceňujú.Dolný koniec otáčania časť je netically tienené.

Mechanické otáčanie merania, č upevňovaciu chyby, zopakujte meranie, presnosť až do na 0,005 mm.Vysoká pevnosť a tvrdosť.Trvalé použitie.

Veľkosť: 90*18 mm

Sonda priemer: 4 mm

Priemer drieku: 10 mm

Farba: strieborná + čierna

Materiál: oceľ

Package zahrnuté:1* edge finder

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: nc frézky, reiki krúžok, cnc router, centrum cnc vyhľadávanie, dial indikátor sondy, edge finder nástroj, textílie, čipky zlato, cnc sústruh na kov, cnc revolverovom, disk dreva sústruženie.

Číslo Modelu nástroje na zapichovanie odrezať nástroj
CNC alebo Nie cnc
Stav Nové
Certifikácia ŽIADNE
Druh Horizontálne
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Mechanické Edge Finder Ce420 10 mm Pre Frézovanie Sústruh Stroj Kontaktné Miesto Senzor Vrátane Frézovanie Fréza

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty