Zlatá kvetina stand svadobné centerpieces / sliver, kvet stojan pre weddngs/ kovová váza pre svadobné dekorácie

Novinka

€488.83

potrebujete hangging crystal prameňov na duševné krúžok sami.

tu sú iný štýl, a ak máte akékoľvek intersted pls kontaktujte predávajúceho za cenu detail :

kupujúci si všimol:

použitie pre svadobné dekorácie (žiadne kvety č sviečku bez svetla vrátane)

keď sme vyslali tovaru všetky diely budú saperate , keď sa dostanete potom sa budete musieť kút tým, že sami seba potom .s cieľom ušetriť dodanie .

kedy, ak ste z afriky , Na Strednom Východe krajiny, juhoamerické krajiny, 530 usd jeden sa môže pridať jeden lot , ak chcete zadať objednávku , prosím kontaktujte predávajúceho na ajust platbu, alebo tvoria poštovné náklady, aby 330 usd ine sme obchod .

objednávka bude odoslaná zo strany DHL , FEDEX a UPS a EMS alebo predávajúci zvoliť spôsoby dopravy , budeme si vybrať najlepší spôsob, ako loď , potom, a niektoré krajiny, ako Rusko, Brazília a niektoré juhoamerické krajiny , budeme používať predávajúci zvoliť spôsoby dopravy

ďakujeme vám za pochopenie .

Objednávka bude odoslaná zo Strany spoločnosti UPS Alebo DHL Alebo FEDEX

o daň, dane platiť pre vaše govement a pri dovoze tovaru , a daň sa musí platiť , a keď sme vyslali objednávky , budeme zaslané potom, ako dar a zníženie hodnoty tovaru, nechať si platiť minimálne dane .

po zadaní objednávky neprijímame akýkoľvek dôvod cancle poradí, pretože akonáhle coumster miesto, aby sme sa zariadiť všetko.takže prosím, myslíte, že starostlivo ak umiestnite príkaz alebo nie .

o škodu .budeme robiť to najlepšie, balenie tovaru , ale niekedy je veľmi diffcult na avoide škody , ak chcete nahradiť škodu diely , všetky náklady by mali platiť kupujúcim .a nebudeme akceptovať vrátenie alebo spor, alebo zlé feekback o objednávke .

raz kupujúcemu príjem objednávky pls skontrolovať objednávku do 2 dní, v poradí, bez zbytočného odkladu ho používať .alebo nebudeme akceptovať akékoľvek naliehavé sťažovať, ak objednávka má problém.

doba dodania cca 25 dní budú zaslané , sme sa dokončiť si objednať čo najskôr po uskutočnení platby objednávky .a potom spravidla o 8 dní môžete získať , môžu byť niekedy bude mať trochu meškanie niekoľko dní, takže buďte trpezlivý.

Vrátenie a procesné : Ak nie ste spokojní s prijatých nákladu,z akýchkoľvek dôvodov,musí kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. *Prosím, láskavo kontaktujte nás ak chcete odoslať položku späť. *Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID. *Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a accessoriesincluded. *Vrátiť zásielku nákladnej by mal byť zaplatená Kupujúcim toto je reálny obraz produktu , bez akejkoľvek spracovanie ,keď sa dostanete tovar je oveľa krajší ako na obrázku .Poznámka: vzhľadom na špecifickosť výrobku, prosím, uistite sa, že sledovať veľkosť a materiál z tovaru , pri zadaní objednávky , ak máte akúkoľvek otázku , prosím, comfirm s dodávateľom , všetko, tento problém nebude akceptovať žiadnu formu vrátiť .Tam môže byť trochu chyba, veľkosť produktu, viac prísny veľkosť, prosím, starostlivo zvážte, pred miesto, aby sme vám čo najlepšie tovar máme Obrázky, flash krajší, aby ste rôzne domáce chuť

Štítky: juliana matematika hračka, plnené pivo hrnček, koliesko dištančné g6, výber rca 2 4, doska matka n68, mikina sonia, santa claus medveď, 50 skúter svetlo, ženy fantasmini.

Číslo Modelu sunmod32
Materiál podiel železa chorme
tiež môžete použiť ako kvet váza
kvet a svetlo a sviečka č vrátane
môžete použiť kvetina stand
veľkosť môže urobiť podľa vás vyžadovať kontaktujte predávajúceho na cenu
guľôčka akrylové korálky
Dodacia lehota o 20 dní
Použitie pre svadobné dekorácie
top najväčší priemer 30 cm
celkový vysoký 50 cm
Názov Značky OnnPnnQ

Napíšte svoju recenziu!

Zlatá kvetina stand svadobné centerpieces / sliver, kvet stojan pre weddngs/ kovová váza pre svadobné dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty