Kreatívne Svetelné 3D DIY Nástenné Hodiny Nadrozmerné Akryl DIY Obývacia Izba Dekorácie na Stenu-Nálepky Hodiny Tichý Hodiny

Novinka

€9.29

Kreatívne Svetelné 3D DIY Nástenné Hodiny Nadrozmerné Akryl DIY Obývacia Izba Dekorácie na Stenu-Nálepky Hodiny Tichý Hodiny

Popis: Štýlové a moderné hodiny.Na zliatina hodiny častí dať svojej izby elegantný a moderný vzhľad.

Vedie kľudný a plynulý.High-kvalitné veľké nástenné hodiny motor poskytuje presný a hladký chod ste chceli vidieť celý deň vo vašom obývacej izbe.

DIY hodiny je skvelé riešenie pre prázdne steny priestory chcete dať funkcia.Oko-catcher môže zdvihnúť celú miestnosť a urobiť ju viac krásne.Môže byť umiestnený dokonale ako TV steny interiéru ako obývacej izby, dekorácie alebo v spálni.

Svetelný skladovanie energie svetelného prášok na nástenné hodiny povrch je uložené po oţiarení prírodné svetlo, slnečné žiarenie, ultrafialové svetlo, atď., a po pomaly zastavenie svetlo ožiareniu,je vydaný v žiarivkové spôsobom, takže môžete vidieť svetlo v noci alebo v tme.(Tipy: Po obdržaní tovaru, snažte sa odhaliť to, aby mimo absorbovať svetlo, a nie blok nič.Aby sme nočné svetlo, potrebujú viac svetla, ktorý je absorbovaný.)

Rastú V Tme Nástenné Hodiny,Nočného funkcie a Jednoduchý okrúhly tvar hodiny, ktorých zobrazenie času je k dispozícii a jasné, aby si v temnej noci.

Špecifikácia:

Materiál: svetelný akryl+EVA+svetelný hodiny, vytočte číslo+úplné svietiace ručičky

Veľkosť: 80 cm-120 cm/31.50-47.24 v (veľkosť self-adjusting)

Batérie: AA (nie je súčasťou)

Balenie Zoznam:

1 x DIY Nástenné Hodiny Auta

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky.My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení.Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení.Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: kolo hodiny mechanizmus, nástenné hodiny veľké layout, hodiny mechanizmus matica, stojan hodiny mechanizmus, nástenné hodiny veľké podkrovie, tabuľka hodiny mechanizmus, hodiny nástenné mi, kouko hodiny na stenu, nástenné hodiny f veľké, stupeň nástenné hodiny.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Kreatívne Svetelné 3D DIY Nástenné Hodiny Nadrozmerné Akryl DIY Obývacia Izba Dekorácie na Stenu-Nálepky Hodiny Tichý Hodiny

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty