6 Malé Bubliny Čierne Bodky Sacie Zariadenie Sacie Vákuové Zariadenie, Čierne Bodky Čistenie Pre Odstránenie Akné Čistenie Tváre Krása

Novinka

€7.16

Funkcie:

1. 6 Vymeniteľnými sacie hlavy dizajn, pohodlne používať.Zlepšiť akné, mastná pleť, hrubé pórov, hrubú kožu, a nečistoty nos.Sacie úrovniach, pre všetky typy kože, môže plniť rôzne potreby.

2. Na akné, uher ošetrenia pleti.Podporujú absorpciu výživy, podporovať pokožky, metabolizmus, viac výkonné sacie a hlbšie čistí pleť.

3. Kompaktný a prenosný: byť tak, mini a ľahké, tento výrobok nemá trvať veľa miesta a môžete ľahko vziať preč, vhodné pre rodiny, odchádza.

Popis:

Špeciálne spracovanie tvrdohlavý blackhead a whitehead, odstrániť odumreté, olej a make-up rezíduí, vyhladiť vrásky a spevňujú pokožku.

Špecifikácie:

Materiál: plast

Farba: biela

Použiteľné diely: tvár

Package Zahrnuté:

1 x čierne bodky sacie zariadenie

6 x hlavy

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: oca vákuum, čiapky vákuum, spp vákuum, blackhead odstraňovač malé, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, xiao redmi poznámka 9t pro, jar masáž, xiao mijia soocare x3, sacie vákuové, zákon vákuum.

Funkcia Čistenie Tváre
Druh Akné Odstránenie Ihly
Výrobný Proces Stroj Vyrobený
Štandardné Napätie 110V(不含)-220V(不含)
Miesto Pôvodu Čína
Číslo Modelu Čierne Bodky Sacie Zariadenie
Názov Značky LANBENA
Veľkosť -
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

Napíšte svoju recenziu!

6 Malé Bubliny Čierne Bodky Sacie Zariadenie Sacie Vákuové Zariadenie, Čierne Bodky Čistenie Pre Odstránenie Akné Čistenie Tváre Krása

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty