Špeciálne Čašník hovor pager 40 vodotesný čašník hovor bell s menu karta 4 poukážky hodinky a jeden prijímač LED indikátor

Novinka

€467.76

Špeciálne Čašník hovor pager 40 100% vodotesný čašník hovor bell s menu karta 4 poukážky hodinky a jeden prijímač LED indikátor

Package vrátane:

1 x K-336 displeji prijímača

4 x K-300 hodinky prijímač

40 x K-O3-WhiteGreen tlačidlo s black menu držiteľ

Menu držiteľ farbu má čierne a biele .ak potrebujete bielej farby.pls povedzte mi.Biela farba menu držiteľ obrázok nasledovne:

(ak potrebujete iné farebné tlačidlo, pls, informujte nás, keď miesto v poradí.)

Čašník hovor pager je široko používané v oblasti služieb.To sa skladá z tabuľky tlačidlo pre hostí použitie a prijímač signálu pre čašník alebo servírka použitie.Keď klient potrebuje akúkoľvek službu, on alebo ona stačí stlačiť tlačidlo blízkosti mu, alebo jej, jeho, alebo jej stôl číslo sa bude zobrazovať na PRIJÍMAČ s hlásenia hudbu alebo zvuk.Tak čašníci ponúkali služby veľmi aktuálne.

Špecifikácia displej prijímača K-336:

1. s vysokou pevnosťou hliníkovej zliatiny shell, odolné na použitie

2. Použiť digitálny kód technológie a jej funkciou je stabilné a spoľahlivé

Rozmer:410*160*38mm Špecifikácia Sledovať Pager K-300 1. Môže pracovať s 99pcs 1-key a multi-tlačidlo vysielača max 2. Zobraziť 4-miestne číslo z 0001-9999 a prvé písmeno môže byť ABCDEFHIJLMNPRTUWY 3. Môže nadobudnúť rôzne služby typ cez posledný list 4. Môžete zobraziť celkový počet prichádzajúcich volaní 5 možno uložiť 10 hovory a sledovať hovory osn a dole 6. Ukazuje aktuálny čas, keď stand-7. 2 pripomienku spôsobmi:zvuk riadka alebo vibrácií, 8. Typ batérie AAA 1,5 v 9. Batérie stand-by čas je 45days 10. Vytvárať príjemné prostredie pre zákazníkov Technické parametre: Napájanie: AAA LR03 #7 batérie 1,5 V Pracovná Frekvencia: 433.92 mhz, Prenášané Vzdialenosť>300m na voľnom priestranstve Rozmer: 55*45*18 mm Špecifikácia hovor bell K-O3 s menu držiaka 1. 100% vodeodolný 2. Pracovať s našimi prijímač kombinovaná bezdrôtové volanie systému 3. Môže byť inštalovaný na každý stôl, keď zákazník potrebujú pomoc, len stlačte tlačidlo volania č budú zobrazené na obrazovke, takže každý si môže ľahko vedieť, kto volá. 4.3-tlačidlo Hovor, Billa, Zrušiť, 5. Menu držiak, farba: Black 6.Menu držiak Veľkosť:základný rozmer:110*110*15 mm

3. Zobraziť 3-miestne číslo a môžu sa zobrazovať 3 skupiny číslo v rovnakom čase.

4. Zobraziť iný typ služby cez písmeno (c pre HOVOR; b na ÚČET; d NÁPOJ)

5. Môžete pracovať s 999pcs 1-tlačidlo alebo multi-tlačidlo hovor tlačidlá v max

6. To môže ušetriť 30 volanie info zase, a uplatňovať v základných služieb miestach.

7. Zlepšiť služby na úrovni, reštaurácia server pre bezdrôtové telefonovanie systém

Technické parametre:

Pracovné napätie: DC12V~18V

Pracovný prúd:

Pracovná Frekvencia: 433.92 MHZ

stojan rozmer:185*90*4 mm

7.Menu držiteľ pomôcť setup tlačidlo volať

8.Menu môže držiteľ podržte tlačidlo menu karty alebo advertisiment Technických Parametrov: Pracovné napätie: DC12V Pracovný prúd: ≤35mA Používať Frekvencie: 433.92 MHZ, Prenášané Výkon: ≤20mW Prenášané Vzdialenosť>300m na voľnom priestranstve Tlačidlo Veľkosť: 60*60*22mm Ak máte záujem o iné farby tlačidlo Čašník hovor pager , prosím, informujte nás pri zadaní objednávky.Vďaka!

Čašník hovor pager Viac obrázok:

Ďalšie Systémy, Ktoré Môžete Potrebovať:

Poštovné A Warranty & Platby

FAQ

1. Aké aplikácie postupujte systémy používané?

Bezdrôtové volanie systém môže byť použitý v reštauráciách, hoteloch, nemocniciach, čaj domu, kaviarne, kluby zdravia, salón krásy, spa centrum, bary, bazén, pláž, atď.

2. Ako prispôsobiť tlačidlá, ako treba?

Môžeme prispôsobené tlačidlá, ako budete potrebovať: vložte vlastné LOGO na gombíky, zmeniť text HOVORU, BILLA, PIŤ, CACEL, alebo zmeniť, aby sa váš jazyk.A pre prispôsobené tlačidlá, je potrebné dosiahnuť MIN sa líši podľa modelu.A popredných čas bude 2-5 pracovných dní dlhšie.

3. Ako opraviť tlačidlá na stôl alebo na stenu?

Pre pevné tlačidlá, ktoré si môžete kúpiť menu držiteľ zastaviť pred odcudzením.

Môžete si tiež kúpiť obojstranné pásky držať na stole.

Tam sú otvory v spodnej časti tlačidla, môžete opraviť základne na stene otvory.

4. Pozornosť na Batérie

Vysielač tlačidlá a sledujte, ako sa s batériou.A niektoré lodné spoločnosti pre niekoľko krajín zakazujú odoslaním výrobku s batériou.Ak áno, môžeme mať na batériu.Potvrďte prosím, s nami o prepravnej detaily pred odchodom.

5.Inštalácia a Údržba

Štítky: Hovor, bluetooth indikátor, alarm, indikátor, počítač reproduktor xiao, pager reštaurácia, pager, hovor systém, hovor čašník, hovor systém bezdrôtového pripojenia, reštaurácia bezdrôtové.

NÁZOV Čašník hovor pager
Tlačidlo Farba Bielo-Zelené
Sledujte Farby Čierna
Tlačidlo Hovor;účet;zrušiť
Zobrazenie Čísla 3 čísla v rovnakom čase
Číslo Modelu K-336 K-300 K-O3-Držiak
frekvencia 433.92 mhz
Displej číslice zobraziť 3-miestne číslo
Názov Značky Ycall
Prijímač Veľkosť 410*160*38 mm
Zobraziť typ služby listom
Menu Držiteľ farba Čierna

Napíšte svoju recenziu!

Špeciálne Čašník hovor pager 40 vodotesný čašník hovor bell s menu karta 4 poukážky hodinky a jeden prijímač LED indikátor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty