Bezdrôtová Bluetooth Slúchadlá, Silikónové Ochranné puzdro Slúchadlá Prípade Prenosné Slúchadlá puzdro odolné proti Poškriabaniu Pre QCY T5

Novinka

€1.19

USD o 0,76

USD 0.42

USD 0.86

USD 0.5

USD 4.2

USD 2.12

USD 8.72

USD 0.00

Funkcie: 1. Jednoduché Použitie: Všetky funkcie a tlačidlá prípade môže byť ľahko použitý bez akéhokoľvek rušenia.

2. Jemný Dizajn: V prípade, ponúka ľahké a tenké dotyku pocit, ktorý je odolný voči nárazom a poškriabaniu-odolný dizajn, otvor poloha prípade je presné pre jednoduchý prístup k nabíjací port.

3. Premium Materiál: vonkajšia časť puzdro je vyrobené z flexibilný, odolný voči nárazom silikónový materiál chrániť vaše slúchadlá puzdro pred poškriabaním a vonkajšieho vplyvu.

4. Viac Farieb: Existuje viacero farieb pre voliteľné, vám poskytujú rôzne možnosti, čím spĺňa vaše potreby.

5. Praktický Dizajn: silikónové ochranné puzdro je určené pre QCY T5, a že nebude mať vplyv na plnenie funkcie.

Špecifikácie:

Materiál: prírodné ekologické silikónové

Farba: čierna, biela, zelená, modrá, ružová

Veľkosť produktu: o 5x3x3cm/1.97*1.18*1.18 v

Hmotnosť výrobku: o 18 g

Použiteľné modely: ochranné puzdro je určené pre QCY T5

Použitie: nosiť so sebou, ktorý zabráni strate, jednoduchý a veľkorysý, pridať snímku pre seba;

Použitie výrobku:

Prach na vec môže byť zotretá priamo handrou alebo opláchnuť vodou.

Balenie Zoznam:

1*Ochranné Puzdro

1*Kovový Háčik

Poznámky:

1.Tento produkt je iba doplnkom, č slúchadlá sú zahrnuté v cene.

2.Veľkosť výrobok je ručne merané, tak ako 0,1-2 mm tolerancia môže byť aktivovaná, ktorá nemá vplyv na používanie výrobku.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: slúchadlá mikrofón šport, s2 bezdrôtové slúchadlá tws, aptx neckband, kryt qcy t5, slúchadlá bezdrôtová xgody, qcy t1c, bluetooth slúchadlo odtlačkov prstov, qcy, pjd tws, bluetooth bezdrôtové slúchadlá qcy q26.

Položka Druh Boxy
Package Áno
Type1 slúchadlá prípade
Druh Bezdrôtová Bluetooth Slúchadlá, Silikónové Ochranné Puzdro
type2 Prenosné Slúchadlá Puzdro
Veľkosť -
type3 Pre QCY T5
Názov Značky aiovcocie
Drop Shipping Podpora
Číslo Modelu Pre QCY T5
Materiál Iné

Napíšte svoju recenziu!

Bezdrôtová Bluetooth Slúchadlá, Silikónové Ochranné puzdro Slúchadlá Prípade Prenosné Slúchadlá puzdro odolné proti Poškriabaniu Pre QCY T5

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty