1PC Klip-typ kulmy na vlasy, Hrebeň Dizajn A Modelovanie Inteligentné DIY Anti-statické Kadernícke Špirála ABS Narovnanie Vlasov Špirála

Novinka

€5.07

76865 Vlasy, Hrebene

Popis:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Jednoduchý spôsob, ako štýl alebo narovnať vlasy

Byť prospešné pre vaše pokožky alebo stratené vlasy.

Smart DIY nástroj doma, pohodlné používanie a ľahké prenášanie

Materiál: ABS

Farba: Ako zobraziť

Inštrukcie:

Ak chcete Vytvoriť Rovné Vlasy: Vložte hrebeň do vlasov, jemne nip, dať do vlasov, vyhodiť s sušič na vlasy a prečesať vlasy, potom prirodzený účes môže byť dokončená.

Opraviť Chaotický Vlasov: Keď chvost konci rovné vlasy, nie je rovná alebo vlasy je chaotický po spanie, môžete ho použiť na uštipnutie konci a vyhodiť s sušič vlasov správny smer a aby všetky vlasy rovné konečne.

Použitie Pre Kučeravé Vlasy: Pri samom konci kučeravé vlasy je evagination, sprej na konci s spevňujúcich a potom použite hrebeň na uštipnutie vlasy prejdite smerom k správnym smerom.Je to dobrý hrebeň na dokončenie návrhu, čo sa vám páči.

Package Zahrnuté:

1 * Hair Straightener Špirála

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba, kvôli ručné meranie.

Štítky: airless, klip vlasy kovov, pazúr vlasy, pazúr klip, vysoký pás nohavíc ženy, airless tip, kráľ pokožky, klip na vlasy ženy, lg práčky, prečesať vlasy.

Veľkosť 23.4*23.8*9cm
Materiál Plastové
Číslo Modelu HC1834
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

1PC Klip-typ kulmy na vlasy, Hrebeň Dizajn A Modelovanie Inteligentné DIY Anti-statické Kadernícke Špirála ABS Narovnanie Vlasov Špirála

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty