Huawei Y9 2019 Prípade Gradient Aurora Tvrdené Sklo Zadný Kryt Na Huawei Y9 2019 JKM LX1 LX2 LX3 Farebné Luxusné Shell Protector

Novinka

€3.19

Gradient Aurora Huawei Y9 2019 Tvrdeného Skla Späť Prípade Huawei Y9 2019 Farebné Luxusné Kryt Plášťa

Materiál: Tvrdené sklo povrch + silikónové rám + pc vnútri

Funkcia: Kombinácii viacerých materiálov, s lepšie uchopenie

Podporu bezdrôtového nabíjania, nie je potrebné odstrániť v prípade, keď nabíjania

Protišmykové dizajn rámu, lepšie chrániť váš telefón

Jednoduchá inštalácia a disasemble kvôli soft dizajn rámu

Dobrý výkon s anti-knock ako tradičné sklenené prípade

Kompatibilný model telefónu: Pre Huawei Y9 2019 JKM-LX1 JKM-LX2 JKM-LX3

Otázka: môžem veriť obrázky publikované?

Odpoveď: Všetky obrazové sú 100% pôvodne prijaté našich fotografov.zaručujeme položky, budete dostávať sa bude rovnaký ako je popísané vyššie.Ale somethimes, balík môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia.Avšak, farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a voľným okom rôznych farieb.

Otázka: Čo môžem robiť ak dostanem rozbité pozemkov?

Odpoveď: Budeme pack položky podľa hrubé bublina pena taška alebo pena poľa, aby sa zabránilo poškodeniu.Ale niekedy kvôli kuriér je nediskrétneho rukoväť, pozemok môže byť rozbité.Prosím, byť v strehu, aby všetky rozbité parcely a odmietnuť podpísať, ak keď budete dostávať to.

Otázka: Čo môžem robiť, ak mám pocit nespokojnosti s položku?

A: Sme zaručiť zabezpečiť 100% spĺňa služby pre vaše a 100 dní záruka.Pritom báť, keď máte pocit nespokojnosti s položky, ktoré budete dostávať, sme vždy zodpovedný a pacienta na vaše problémy.

Sme tiež dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý a buďte v kontakte s nami vyriešiť akýkoľvek problém.Prosím, zanechajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie.

Otázka: Ako môžete nás kontaktovať ?

Odpoveď: môžete jednoduchý pošlite nám správu, alebo kontaktujte nás prostredníctvom TradeManager.Budeme odpoveď na každú otázku do 24 hodín, ak nie je okamžite!Ak chcete uskutočniť objednávku, tam je správa, bar, ktorú môžete, dajte nám vedieť vašu žiadosť o farbe a čokoľvek iné, sa budeme zaoberať vašej objednávky ako to, čo hovoríte.

Otázka: Ako sa o faktúry a dane?

Odpoveď: V rôznych krajinách colných predpisov colné odbavenie čas budú líšiť, prosím, včas sledovanie informácie, obráťte sa na miestnu poštu, ak je to potrebné.

Medzinárodné kuriérske obvykle produkujú tarifách sa informujte, prosím, pochopiť, miestne dane colný normy tak, aby sa zabránilo colné otázky spôsobiť, že výrobok vrátiť alebo zničiť, ak je to potrebné, obráťte sa na miestne colné konanie v spoločnosti alebo prenášať informácie pre miestne colné odbavenie.Nakoniec, prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať dodaciu adresu.

Ak nie ste dostali vaše zásielky v 40-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Odkaz na čas dodávky.

Štítky: y9, huawei y92019, mobil huawei y9 2019, huawei y9, huawei jkm lx3, sklo huawei y9, chránič y9 2019, sklo y9, česť y9 2019, sklo chránič huawei y9 2019.

Funkcia Anti-knock
Kategória príslušenstvo k telefónu
Dizajn Exotické
Druh Vybavené Prípade
Materiál TPU Silikónové Tvrdeného Skla proti Poškriabaniu dôkaz gradient farba luxusné prípade
Kompatibilné Značky Huawei
Názov Značky SuliCase
Maloobchodnom Balení No
Farba čierne, biele, červené, fialové, žlté, ružové
Kompatibilný Model Huawei Y9 2019 Y92019 JKM-LX1 JKM-LX2 JKM-LX3 JKM LX1 LX2 LX3
Funkcie Gradient Aurora farieb, Tvrdené Sklo Zadný Kryt Prípade Pevného

Napíšte svoju recenziu!

Huawei Y9 2019 Prípade Gradient Aurora Tvrdené Sklo Zadný Kryt Na Huawei Y9 2019 JKM LX1 LX2 LX3 Farebné Luxusné Shell Protector

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty