Bubbler Postrekovač 5 PC Mosadze Závitové Kohútik Aerator Leštené Náhradný Diel Kohútik Bubbler Postrekovač pre Kúpeľňa Kuchyňa

Novinka

€7.18

PRIETOK VODY DIZAJN: Náš kohútik tryska dáva mäkký bublina potoka.V porovnaní s bežnými kohútik tryska, to môže ušetriť 30%-70% vody, priniesť pekný ukladanie spôsob, ako vaša rodina.

CHROME POVRCHOVÁ úprava: Náš kohútik filter je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu s pochrómovaný povrch spracovanie, proti korózii a hrdzi odolné, trvanlivé a bezpečné používanie.

TLAK VODY, ZVÝŠENEJ: môže zabránenie pretečeniu vody, a miešanie podiel vody a vzduchu, je vhodné, zlepšenie vplyvu vody, prietok vody sa stáva jemná, nie splash.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: dobrú cenu pre smart batérie nástroj.Je ľahké nainštalovať a prevádzkovať.Dá perfektne použiť pre kuchynský drez kohútikov, kúpeľňa kohútikov a záchodové kohútikov.

Farba:Zelená

Materiál:Meď

Veľkosť:24x24mm

Obsah Balenia:

5 * kohútik aerator

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vison vesta, t12 guľou, navštívte zámok, clonu cj16, nastaviť pantys, wirele usb, t13 náplň, tip niť, sony počul.

Materiál Medi
Farba zelená
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Veľkosť 24x24mm

Napíšte svoju recenziu!

Bubbler Postrekovač 5 PC Mosadze Závitové Kohútik Aerator Leštené Náhradný Diel Kohútik Bubbler Postrekovač pre Kúpeľňa Kuchyňa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty