JAKCOM SE3 Športové Bezdrôtové Slúchadlá Pekné ako vzduch pas cher ucho puzdro netflix wf 1000xm3 asap rocky zlých bunny coque 2 ruky

Novinka

€14.91

JAKCOM SE3 Popis Produktu

JAKCOM SE3 Profesionálne Športové Bezdrôtové Slúchadlá

Anti-pád| 10g tenké telo | IPX4 nepremokavé

Č microphonics | TWS pravda, wireless | 12-hodinový vytrvalostný

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 1: Fixedness

SE3 prijíma zadné zavesenie dizajn, efektívne prenáša slúchadlá opierka na vonkajšie ucho, kosti, tak, že slúchadlo má tri oporné body za rôzne polohy a spĺňa trojuholníkové stability zásada, čím sa predíde SE3 od pádu v každom intenzívny pohyb.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 2: Ľahkosť

Slúchadlá sú vyrobené z PEEK špeciálneho inžinierstva živice z leteckého priemyslu stupňa, s výbornými mechanickými vlastnosťami a veľmi nízkou hustotou vlastnosti, takže jedno slúchadlo váha 10g, čo sa rovná hmotnosti dve A4 papiera, tak ohniskom, môže byť pocit, tenké, keď na sebe.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 3: Nepremokavé

Celý slúchadlá prijíma IPX4 vodotesný rýchlosť, takže či potu a dažďu, nespôsobí poškodenie SE3, tak ponúka viac lightsome vnútorné a vonkajšie športové skúsenosti.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 4: Č. Microphonics

Prijatých TWS pravda, bezdrôtová dizajn úplne eliminuje hmotnosť a trenie spôsobené tradičné slúchadlá drôt kontroly v oblasti športu a potláča "microphonics (1).

(1).

Microphonics: vibrácie generované slúchadlá kábel v športe je prenášané priamo do zvukovodu cez slúchadlá kábel v dôsledku vonkajších kolízii alebo trenie vzduchu, výsledkom je nepríjemné trenie zvuk.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 5: Pripojenie Stabilitu

Vstavaný TWS dual-pripojenie bluetooth 4.2 čip má stabilné pripojenie, rýchlosť a dlhé vzdialenosti, a je plne kompatibilný s rôznymi bluetooth verzie smart zariadenia - mobilný telefón, tablet, notebook alebo stolový POČÍTAČ.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 6: Vytrvalosť

Dve 100mA moc buniek, k dispozícii až 12 hodín nepretržitého prehrávania, 60 minút, rýchle nabíjanie, indikátor batérie v iPhone, iPad napájania.S jedno nabitie, SE3 môžu byť použité na týždeň tréningového plánu.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 7: Kvalita Zvuku

Vyvinutý na základe AKG374BT technológie, a sú vybavené 0,5 mm tenký upozorňuje membrána, SE3 ponúka vynikajúci zvuk, široké zvukové pole a stúpajúca basy, takže máte skúsenosti dotyku hudobné vystúpenie počas športy.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 8: Jednoduché Použitie

Integrovaný SE3 slúchadlá prijíma tlačidlá zvyčajne nachádza na tradičné slúchadlá kábel, takže si rýchlo ovládanie hudby alebo hovory počas športy.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 9: Hands-Free Hovory

Vybavené QuietCommunication2 aktívny zvukový ekvalizér a dual-mikrofón systém, je možné dynamicky nastaviť hluk v pozadí a poskytnúť jasné a zavolať efekt pre vás v rôznych prostrediach.Medzitým, SE3 môže tiež poskytnúť vám s hands-free služby, ako napríklad volanie vysielanie.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 10: Hlasový Asistent

Ako umelej inteligencie, hlasový asistent plne kompatibilné s IOS a ANDROID, môže odosielať hlasové pokyny na mobilné telefóny cez SE3 vstavaný MIKROFÓN, účinne vyhnúť sa nadmernému prevádzky v športe.

Balenie a Parametre

Model výrobku: JAKCOM SE3

Bluetooth verzia: V4.2+EDR

Spojenie vzdialenosť: cca 10 metrov

Frekvenčný rozsah: 20Hz - 20KHz

Kapacita batérie: 100mAh x 2

Čas nabíjania: približne 1 hod.

Typ batérie: lítium-iónová polymérová batéria

Vstupné: 5V1A

Veľkosť balenia: 75mm x 35mm x 71mm

Často Kladené Otázky

Platby prijímame Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.Bude objednávka automaticky vypnúť v kupujúci nezaplatil po 20 dňoch.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Balenie JAKCOM SE3 Profesionálne Športové Bezdrôtové Slúchadlá Balenie Podrobnosti:

Vnútorné Biele Pole: Jednotka G. W o 53 g, Veľkosť Jednotky je 75mm x 71mm x 33 mm;

Vonkajšie Hnedé Pole: Jednotka G. W o 14768g, veľkosť Jednotky je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max s 266pcs Profesionálne Športové Bezdrôtové Slúchadlá.

Shippment DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: cher telefón prípade, atmega32u4 badusb, wh1000xm3, netflix premium, wf 1000xm3 tela, 1000xm3 sony, 1000xm3 prípade, sony wh1000xm3, cher t tričko, cher.

Konektory USB
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Funkcie S Mikrofónom
Štýl Ucho
Celkové Harmonické Skreslenie 0.06%
S Mikrofónom Áno
Najlepší Zápas Pokrytie
Dĺžka Riadok 0m
Číslo Modelu SE3
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Nepremokavé Áno
Odolnosť 16
Podpora Pamäťovej Karty No
Nabíjanie Metóda Kábel
Funkcia Detský Slúchadlá
Počet Vodičov 2
Komunikácia Bezdrôtové
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Je bezdrôtové Áno
Typ Magnetu Feritové
Mušle Typ Zapečatené
Názov Značky jakcom
Ovládanie Hlasitosti Áno
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Bluetooth Verzia 5.0
Zoznam Balíkov Nabíjací Kábel
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Propagáciu s netflix
Citlivosť 125dB
Ovládacie Tlačidlo Áno
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Hot Predaj cher
Kodeky Apt-X
Konektor typu ŽIADNE
Frekvenčný Rozsah 5 - 46500Hz

Napíšte svoju recenziu!

JAKCOM SE3 Športové Bezdrôtové Slúchadlá Pekné ako vzduch pas cher ucho puzdro netflix wf 1000xm3 asap rocky zlých bunny coque 2 ruky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty