Motocykel Predné a Zadné Brzdové Doštičky pre KAWASAKI KSF 400 KSF400 KFX400 KFX 400 2003 2004 2005 2006 Kawasaki Brzdové Disky

Novinka

€6.14

Ahoj milá,

Vitajte v našom obchode, môžeme poskytnúť priamych zásielok a veľkoobchod,

ak máte akékoľvek požiadavky alebo otázky, kontaktujte nás,

máme pre vás najvýhodnejšia cena a najviac uspokojivé služby.Popis Produktu

Funkcie:

- Použité moderné materiály na zníženie hluku a vibrácií pre ktoré dávajú rider je vhodný pre pohodlnú cestu.

- Poskytovať výnimočná brzdná sila s veľkú odolnosť za všetkých na koni stave(špina, prach, voda a odpad).

- Vyrobené popredným výrobcom, poskytovať bezpečné zastavenie a brzdových doštičiek určený pre brzdového disku pre zníženie opotrebenia.

Kompatibilita :

KAWASAKI KSF 400 KFX400 2003-2006

Upozornenie :aby sa zabránilo robiť ťažkosti na vás ,uistite sa prosím, tejto časti fit pre váš motocykel.úprimné ide na všetky kupujúceho.

Akúkoľvek Otázku, Prosím, Kliknite Sem

Produkt Obrázok

Kupujúci Čítanie

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok(okrem doprava Zadarmo).Budeme posielať položky do 3 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 45 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5-hviezdy, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné(s výnimkou Elektrických Komponentov ).Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru .Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Štítky: brzdový kotúč kawasaki, suzuki ltz400, ltz, ltz400, arctic cat, kawasaki z400, Ltz 400, dvx, kawasaki klx, tesnenie motocykel.

Rok 2003-2006
Farba Ako obrázok ukázal(Skutočné Fotografie)
Motobike, Aby Kawasaki
Položka Šírka 4.5cm
Položka Hmotnosť 600g
Pôvod CN(Pôvodu)
Balík Obsahuje Na Vás(Výber Farieb)
Názov Modelu KFX400 brzdové doštičky,
Poloha Predné a Zadné
Druh Materiálu Kevlar Uhlíkových Vlákien
Zadné Rozmer 47 x 45.1 x 7,5 mm
Položka Dĺžka 4.6cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Položka Priemer 0inch
Špeciálne Funkcie Nahradiť EBC Kód FA84 & FA137
Zárukou Kvality Áno
Predné Rozmer 46 x 45 x 7,8 mm
Položka Druh Brzdové Disky
Položka Výška 0.78cm

Napíšte svoju recenziu!

Motocykel Predné a Zadné Brzdové Doštičky pre KAWASAKI KSF 400 KSF400 KFX400 KFX 400 2003 2004 2005 2006 Kawasaki Brzdové Disky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty