Pôvodné WUBEN E01 Mini Keychain Baterka CREE XP-G3 100 Lumen Lekárske Baterka Vodotesný IP68 Svetlo AAA Batérie

Novinka

€15.17

WUBEN

Zamerali sme sa na výskum a vývoj led baterka od roku 1981. Z appearence na výkon, snažíme ponúknuť vysoko kvalitné produkty pre zákazníkov.

Wuben LED Baterka E01 100 Lúmenov (Skutočný TEST) Cree XPG3 LED Baterka 【Ultra Malý a Ľahký, ale Veľkú Moc] vyzýva WUBEN E01 Mini výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu baterka je len o 3.2 cm dlhé a 29g.Využíva CREE XP-G3 LED, max 100 lumenov, max lúč vzdialenosť až 131ft. 【3 Nastaviteľné Úrovne Jasu a SOS Funkcia] vyzýva E01 baterka je napájaný pohodlné a široko dostupné jednej AAA batérie (súčasťou balenia).Toto vrecko veľkosti baterka má 3 úrovne jasu pre rôzne príležitosti, ako 100 lúmenov pre psa chôdzi, 20 lúmenov ako ošetrovateľskej baterka, 1 lúmenov ako camping svetlo alebo nočné svetlo, SOS režim(20 lúmenov) pre núdzové situácie, atď. 【Ľahko ovládateľný a Handsfree] vyzýva Jeden chvost prepínač pre všetky funkcie, je to veľmi jednoduché na prevádzku it.Vreckový klip a kľúčom pre baterku, aby to výhodné niesol s vami v každodennom živote.Klip z oblasti výchovy k demokratickému občianstvu baterka je odnímateľné a vymeniteľné.Môžete klip na klobúk ako vedúci pochodeň nechali voľné ruky. 【IP68 Vode-odolný] vyzýva Tento led baterka je IP68 odolný voči vode, môže pracovať asi hodinu v 2 m pod vodou, tiež môžu byť použité v hustom daždi alebo iných vonku extrémnych podmienkach. 【5 Rokov Záruka] vyzýva Všetky WUBEN Baterky prísť s zdarma vrátiť na 30 dní zadarmo oprava na 1 rok, manutacturer je Záruka 5 Rokov a 7x24 hodín zákaznícky servis.Max Výkon: 100 (Lumenov) Max Lúč Vzdialenosť: 50 (m) Úrovne Jasu: Mid/Low/Mesiac/SOS Vodotesný Hodnotenie: IP68 Batérie Zahrnuté: 1*AAA Batérie (Súčasťou balenia) Prepnite: Chvost Prepínač Zoznam Balíkov: 1 x E01 LED Baterka 1 x AAA Batérie 1 x Kľúč Hák 2 x O-krúžky 1 x užívateľská Príručka

Štítky: sf02, malý horák, aaa baterky, keychain led, lúmenov opatrenie, keychain horák, fronto lekárske svetlo, keyring horák, cree xp g3, 18 t6.

Názov Značky IMALENT
Prepnutie Režimu Vysoká/Stredná/Nízka
Ohnisková Vzdialenosť Non-nastaviteľné
Nepremokavé IPX8
Certifikácia ROHS
Osvetlenie Vzdialenosť < 50 m
Číslo Modelu E01
Max Runtime 20hrs
Nabíjačka Nie Je Uplatňované
Príkon 1-3W
Model LED Korálky XP-G3
Baterka Typ Domácnosť, Camping, Hľadanie, Denné používanie, vyvenčiť psa
Podpora Stmievač 2-4 súbory
Užitočné Keychain,Kempovanie, Rybárčenie, Jazda Na Koni
Materiál Telesa Hliníkové Zliatiny
Položka Druh Blesky
Lumen Iné
Zoom No
Farebná Teplota 6000-6500K
Lúmenov 100 Lumen Reálne skúšané,svetlé led baterka
Max Lúč Vzdialenosť 40 m
Farba Čierna
Pôvod CN(Pôvodu)
Režimy Low-Mid-High-SOS
Funkcia Pevný Svetlo
Zdroj Svetla LED Žiarovky

Napíšte svoju recenziu!

Pôvodné WUBEN E01 Mini Keychain Baterka CREE XP-G3 100 Lumen Lekárske Baterka Vodotesný IP68 Svetlo AAA Batérie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty