1 Pár Cyklistické Riadidlá Spp Bicyklov, Rukoväte Z Hliníkovej Zliatiny Bicykli Držadlo Koncovky Časti Bicyklov Čierne Zlato Červená Sivá Strieborná

Novinka

€0.60

Funkcie:

100% Úplne nové a vysokej kvality!

Odolné zliatiny riadidlá zakončenie s úchytky vo vnútri bar.

Ideálna náhrada za lacné koncovky.

Ľahké a odolné.

Špecifikácie:

Model: Bicykel Držadlo Spp Koncovky

Materiál: Hliník

Farba: Čierna, zlatá, zelená, červená, modrá,šedá,

Balenie:

1 x Pár Požičovňa držadlo Spp koncovky

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku.Pretože máme tisíce, aby everydays.Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke.Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: bicykel držadlo zástrčky, rukoväť, bicykel handelbar uchopenie, požičovňa časti veľké, rukoväť bike, specialized bike riadítka rukoväte, motor rukoväť rukoväť bike, exustar časti bicyklov, srida časti bicyklov, bicykel riadidlá polstrované rukoväte.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Hliníkové Zliatiny
Dĺžka (CM) 12 cm
Šírka(cm) 2.2 cm

Napíšte svoju recenziu!

1 Pár Cyklistické Riadidlá Spp Bicyklov, Rukoväte Z Hliníkovej Zliatiny Bicykli Držadlo Koncovky Časti Bicyklov Čierne Zlato Červená Sivá Strieborná

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty