M10 x 25 mm Titánové Skrutky Prírubovým Hex Hlavu Skrutky pre Motocykel Grade5 zliatiny Titánu Skrutka 4 KS

Novinka

€22.08

Vlastnosti: 100% kvalitu a Úplne nové.Fantastické odolnosť proti korózii,Bez hrdze Vysoko výkonný, odolný proti korózii, nízka hmotnosť, vysoká pevnosť titánové skrutky a matice majú mnoho aplikácií.Najmä v športe, automobilový priemysel, závodné, letectvo a zdravotnícke priemysel Popis: Materiál: 6AL/4V(TC4)Zliatiny Titánu,Stupeň 5 Značka: TITST Veľkosť: M10x25mm Farba k Dispozícii je: A , B , C-Ostatné: 4 ks za veľa

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1.Zákazníci " ohlasy sú pre nás veľmi dôležité a dúfame, že by ste mohli nechať nás pozitívnu spätnú väzbu.Nechali sme vám veľkú spätnú väzbu, príliš. 2.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo objednávanie, môžete osloviť nás Kontaktujte Predávajúceho na spodnej alebo hornej vľavo na stránke produktu, alebo Kliknite na Chat na hornej ľavej strane webovej stránky. 3.Ak ste dostali váš produkt s uspokojením na vedomie, prosím, uložte našom obchode a odporúčajú nás svojim priateľom. 4.Ak máte akékoľvek otázky o produkte, prijaté, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Radi by sme odpoveď včasné a to v našich silách, aby sme splnili vaše želanie.Robíme najlepšie.

Štítky: lyžiarske maska na predaj, špízy obalené palice, lyžiarske dámske jumpsuit, maska ski estetické, lyžiarske jumpsuit, xl sketchbook.

Názov Značky TITST
Materiál Titánové zliatiny
DIY Dodávky Kovoobrábanie

Napíšte svoju recenziu!

M10 x 25 mm Titánové Skrutky Prírubovým Hex Hlavu Skrutky pre Motocykel Grade5 zliatiny Titánu Skrutka 4 KS

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty