Automatická Premenná Fotoelektrické Zváracie Masky Zvárač Zváranie Zváranie Argónom Oblúkom, Ochranné Pracovné Ochranu Obrazovky

Novinka

€7.04

73156 Zdravé telo

Funkcie:

1.Solárne automatická premenná fotoelektrické zváracie masky

Komplexná ochrana,žiadne svetlo úniku,č pečenie tvár,vedecké starostlivosť o oči,high-definition LCD displej,ľahko pracovať.

2.LCD displej je vybavený dvoma vysoko citlivé detektory svetla,a dobu odozvy rýchlo stmavnutie v prípade oblúka je na 4/10000s.

3.Nové rozšírené optoelektronické technológie,motorové LCD tieňovanie a zafarbenie na úrovni prvej vrstvy, filtre efektívne izolovať ultrafialové a infračervené žiarenie.

4.Moderný dizajn je skvelého vzhľadu,účinne blokuje dymu a prachu,obratne vyhnúť hmla spôsobené výdychový keď šošovky sú nízke teploty.

5.Citlivosť a reakcie, čas LCD obrazovky je možné upraviť otáčaním citlivosť hornej a ľavej strany LCD displeja a arc-záverečný odkladu rotačné tlačidlo podľa aktuálneho dopytu.

Popis:

1.Toto je Automatická Premenná Fotoelektrické Ochranný Kryt.

2.S vpredu a vzadu,veľkosť štyri-spôsob úpravy funkčné, flexibilné úpravy,high-density potu hubky na čele,viac pohodlné na nosenie.

Špecifikácie:

Štýly:107 blesk,holandský úradníkov, svetlé čierna,policajtov,Modrá,Stuha Eagle,čierna Piráti,klauni,Lebka,American Eagle,Cartoon Krásy,Červené More,smrť,krása,tekvica melón

Meterial:PP

Veľkosť:220*330*245mm

Hmotnosť:280 g

Package zahrnuté:

1 x Automatická Premenná Fotoelektrické Ochranný Kryt

Štítky: weld, make-up maska, likvidujte maska, mig sig, solárny systém maska, muž zváracie masky, fubag zváracie masky, mig drôtom, rukavice pracovné, argón.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Automatická Premenná Fotoelektrické Zváracie Masky Zvárač Zváranie Zváranie Argónom Oblúkom, Ochranné Pracovné Ochranu Obrazovky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty