Mini Prenosných Bezdrôtových Nabíjačku pre Apple iWatch 1 2 3 4 5 Dock Adaptér Rýchle Nabíjanie Nabíjačky Smart Hodinky Bezdrôtové Nabíjanie Base

Novinka

€2.08

Popis:

Funkcia:

Táto nabíjačka je Kábel-free vyrobený z vysoko kvalitnej magnetické Plnenie Modul,žiadny extra nabíjanie káble sú potrebné---šetrí z ťažkostí nezamotá káble!.Jednoducho zapojte ho do sieťovej nabíjačky / napájacie banky alebo iné USB nabíjanie zariadenia a plnenie je na cestách!

Na iwatch bezdrôtové nabíjanie stojan ponúka rýchle pôvodnú rýchlosť nabíjania .Malé dc zvlnenie, vysoké pracovné účinnosť a rýchle nabíjanie rýchlosť.

MINI VEĽKOSŤ A PRENOSNÉ: 2020 NOVÝ dizajn pre apple hodinky nabíjať.Ľahký a prenosný apple hodinky nabíjačku je dobrý nápad pre vaše cestovanie šport.S ozdobná šnúrka na uniforme design si môžete zavesiť na taške, alebo ho vo vrecku.

Určené pre Apple Hodinky Series 5 4 3 2 1. ľahký a kožený opasok.Ľahko sa prenáša.Nízka pracovná teplota a dlhú životnosť.

Nový iwatch plnenie vyrobené z vysoko kvalitných ABS + PC ohňovzdorné materiály, Vstavaný cez prúd, prepätiu, skratu a viac teplota ochrany, vám ponúka bezpečné prostredie pre obe sledovať a nabíjačky.

Špecifikácie:

Špecifikácie:

Kompatibilné: Pre Apple Hodinky Série 1 2 3 4 5

Činnosti: Poplatok bez kábla, práca s nabíjanie.

Prenosné: Mini tela, ľahký a kožený opasok.Ľahko sa prenáša.

Vstup: 5V/1A

Výstup: 5V/0,5 A

Veľkosť: 70.5*33.5*12.5 mm

Package Zahrnuté:

1*Bezdrôtová Nabíjačka pre iWatch

Štítky: 1 metrov apple hodinky nabíjačky, nabíjačka iwatch, základná iphone hodinky, nabíjačka pd, micro apple rýchlo nabíjačka, , apple hodinky nabíjačka, mini, iwatch podporu, prenosné cestovné apple hodinky nabíjačky, applewatch nabíjačky, základná hodinky.

Kompatibilita ios
Funkcia Bezdrôtová Nabíjačka
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Názov Značky choifoo
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Nabíjačky
Jazyk angličtina

Napíšte svoju recenziu!

Mini Prenosných Bezdrôtových Nabíjačku pre Apple iWatch 1 2 3 4 5 Dock Adaptér Rýchle Nabíjanie Nabíjačky Smart Hodinky Bezdrôtové Nabíjanie Base

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty